Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 23 травня 2021, 21:48
889
1

Болонья - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Туринцям треба виграти, щоб сподіватися на місце у топ-4

| Оновлено 23 травня 2021, 21:48
889
1
Болонья - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 23 травня, у Болоньї на полі стадіону «Ренато Даль'Ара» відбудеться матч 38 туру італійської Серії А, в якому «Болонья» прийме «Ювентус».

«Болонья»

Підопічні Сініши Михайловича у турнірній таблиці італійського чемпіонату займають 12 позицію. В активі у них 41 очко після 37 зіграних матчах. У 10 поєдинках «червоно-сині» здобули перемоги, у 11 зустрічах задовольнялися нічиїми, а у 16-ти програли.

Наразі у «Болоньї» триває 6-матчева серія ігор без перемог. Востаннє вона перемагала 18 квітня («Спеція» - 4:1 вдома), після чого видала 4 нічиї при двох невдачах: «Торіно» - 1:1 вдома, «Аталанта» - 0:5 на виїзді, «Фіорентина» - 3:3 вдома, «Удінезе» - 1:1 на виїзді, «Дженоа» - 0:2 вдома, «Верона» - 2:2 на виїзді.

За досягненням на своєму полі на сьогодні хлопці Михайловича мають у Серії А 9-й результат. У 18 домашніх матчах вони набрали 26 очок (7 перемог, 5 нічиїх, 6 поразок). У трьох останніх поєдинках на рідній арені «Ренато Даль'Ара» «Болонья» двічі зіграла внічию та одного разу поступилася.

«Ювентус»

Підопічні Андреа Пірло розташовуються на п'ятій позиції у таблиці Серії А. Вони у 37 зустрічах сезону набрали 75 очок, здобувши 22 перемоги, 9 раз зігравши внічию та зазнавши шість поразок. До четвертої позиції, фініш на якій дозволить заявитися у Лігу чемпіонів, туринцям одне очко.

У двох крайніх іграх чемпіонату «стара синьйора» набрала максимум - дві перемоги. Вона обіграла на виїзді «Сассуоло» (3:1), а потім вдома розправилася з «Інтером» (3:2). Цими перемогами команда закрила болюче домашнє фіаско 0:3 у поєдинку з «Міланом».

У таблиці сезону за показниками на виїзді «Ювентус» зараз займає 6 місце. В активі у нього 31 очко після 18 ігор (8 перемог, 7 нічиїх, 3 поразки). У п'яти крайніх гостьових зустрічах «б’янко-нері» мають 2 перемог та 2 нічиї при одній поразці. Як і у генеральній класифікації, так і на виїзді, у «Ювентуса» у двох останніх іграх дві перемоги.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 48 матчів. На рахунку у «Болоньї» 2 перемоги, «Ювентус» здобув перемоги у 34 поєдинках. У 12 зустрічах фіксувалася нічия.

У матчі першого кола поточного чемпіонату, який відбувся у Турині 24 січня цього року, з рахунком 2:0 виграли господарі.

Орієнтовні склади:

«Болонья»: Равал’я, Де Сільвестрі, Томіясу, Сумаро, М'Байє, Шутен, Сванберг, Орсоліні, Віньято, Барроу, Паласіо.

«Ювентус»: Щенсни, Даніло, Де Лігт, К'єлліні, Сандро, Куадрадо, Маккенні, Раб’о, К'єза, Роналду, Кулусевскі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.25 по лінії Parimatch.

23 травня, неділя

«Болонья» - «Ювентус»
Болонья. Стадіон «Ренато Даль'Ара». Початок - о 21:45
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 3
Прогноз Sport.ua - 0:1

 

 
  • 12.5
  • 6.60
  • 1.25
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил