Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 травня 2021, 17:08
882
0

Вулверхемптон – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс матчу чемпіонату Англії

Підготовка до фіналу Ліги Європи повинна бути ґрунтовною

| Оновлено 23 травня 2021, 17:08
882
0
Вулверхемптон – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс матчу чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

В останньому турі англійської Прем'єр-ліги сезону, який добігає до свого кінця, перед «Манчестер Юнайтед» і «Вулверхемптоном» не поставатиме абсолютно ніяких турнірних завдань, тому їхню очну зустріч можна розглядати як черговий привід для команди Сульшера розім'ятися перед ключовим матчем футбольного року.

«Вулверхемптон»

Уже достеменно відомо, що Нуну Ешпіріту Санту завершує свою роботу в стані «вовків» разом із фінальним свистком у прийдешньому поєдинкові, тому показати успішний фініш прекрасної епохи за португальського наставника для господарів «Молінью», та ще й за присутності уболівальників на трибунах, буде справою честі. «Вулверхемптону» від цього сезону вже нічого не потрібно, окрім престижу, який команда поступово втрачала, утративши перед новим роком свого системоутворюючого нападника Рауля Хіменеса через важке пошкодження.

Однак, ситуація виявилася не настільки критичною, щоб можна було говорити про які-небудь непоправні наслідки для клубу. «Вовки» знаходилися і у зони вильоту, і знову піднімалися до екватора, але вище вже наявної у них дванадцятої позиції точно не замахнуться. Один лише питання – поразки від двох явних фаворитів у минулих турах були закономірністю або ситуацію ще можна виправити?

«Манчестер Юнайтед»

Як вже було озвучено, для «Червоних дияволів» у цьому сезоні залишився тільки один матч – фінал Ліги Європи УЄФА проти іспанського «Вільярреалу», який відгримить уже наступного тижня. Готуватися до нього команді Сульшера залишилося недовго, проте їх бажання витрачати сили на внутрішній арені стрімко опустилося до нуля, після дострокового завоювання титулу їх сусідами за містом.

Однак, майбутня гра стане для «Юнайтед» свого роду лакмусом їхніх кондицій перед найважливішим поєдинком, у якому команда має достатньо шансів завоювати трофей. Для норвезького наставника, якого часто люблять порівнювати з Жозе Моуріньо, цей момент є принциповим. Не повинна бентежити в цьому контексті серія без перемог із трьох матчів – у «Манчестер Юнайтед» є всі передумови до того, щоб не помічати більшу частину команд на внутрішній арені в матчах із достатньою мотивацією. А вона в майбутній грі точно буде присутня.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Манчестер Юнайтед», і завершилася перемогою «Червоних дияволів» з рахунком 1:0.

«Вулверхемптон» на своєму полі поступився в трьох з останніх п'яти поєдинках, часто не справляючись із тиском суперників із лідируючої групи.

«Манчестер Юнайтед» у цьому сезоні постав перед нами як виключно гостьова команда, яка з задоволенням буде громити суперників на їхньому полі, але вдома незмінно покаже напружені протистояння. Навіть коли «Сіті» вже фактично став чемпіоном, команда Сульшера все одно знаходила в собі сили обіграти ту ж бірмінгемську «Астон Віллу» (3:1).

Орієнтовні склади

«Вулверхемптон»: Радді – Кілмен, Коаді, Болі – Аіт-Нурі, Моутіньо, Невеш, Семеду – Гіббс-Вайт – Сілва, Траоре.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Шоу, Туанзебе, Лінделеф, Ван-Біссака – Матіч, ван де Беек – Погба, Фернандеш, Грінвуд – Кавані.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку «Вулверхемптон» повинен влаштувати красиві проводи свого наставника, організувавши ефектну гольову перестрілку з суперниками. За таких умов, ставка «ТБ 3.0» за 2,35 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

23 травня, неділя

Вулверхемптон – Манчестер Юнайтед
Вулверхемптон. «Молінью». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta»
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 2.25
  • 3.60
  • 3.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.