Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 травня 2021, 15:30
1154
0

Вест Хем – Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Останній ривок до Ліги Європи

| Оновлено 23 травня 2021, 15:30
1154
0
Вест Хем – Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Заключний ігровий день Англійської Прем'єр-ліги буде містити в своєму розкладі відразу кілька матчів, у яких одній команді потрібно буде будь-якими способами чіплятися за результат, а інша вже вирішила всі свої питання декількома матчами раніше. Лондонський «Вест Хем» і «Саутгемптон» належать якраз до таких.

«Вест Хем»

Підсумкові позиції команди Девіда Мойеса точно будуть розташовуватися в зоні єврокубків, однак різниця забитих і пропущених м'ячів виступає на користь їх переслідувачів – «Тоттенхема». Ліквідувати дистанцію в дев'ять голів навіть «молотобійці» вже точно не зможуть, але їм і не потрібно фокусуватися на цьому показнику. Значно важливіше «Вест Хему» буде просто не програти, здобути хоча б одне очко і спокійно відправитися до Ліги Європи УЄФА в наступному сезоні.

Один лиш питання – чи залишилися у «залізних» сили на фінальний ривок? Матчі проти «Брайтона» (1:1) і «Вест Бромвіча» (3:1) не дали приводу говорити про те, що лондонський клуб не вичерпав себе на виснажливому шляху. Однак, «Вест Хем» раніше робив настільки гучні заявки на вихід в єврокубки, що в їхньому підсумковому успіху не доводиться сумніватися.

«Саутгемптон»

На відміну від опонентів, команда Ральфа Хазенхюттля вже не перший тур грає виключно в своє задоволення. І виходить це у «святих» навіть дуже непогано. Команди-переслідувачі були спокійно обіграні, а ті, що знаходяться попереду, брали свої очки за серйозного опору. Цей сезон точно не буде записаний до активу «Саутгемптона», утім, значних проблем команді вдалося уникнути.

У протистоянні з «Вест Хемом» ми можемо очікувати чергову пробу пера від тренерського штабу на чолі з Хазенхюттлем, якому цього літа належить ґрунтовно подумати над кадровим підбором виконавців. Не варто забувати, що в цьому «пандемічному» сезоні команда встигла очолювати турнірну таблицю на певному етапі, але потім звичним чином провалилася до її глибин. Є передчуття, що в черговий раз повторити цей трюк у наступному сезоні «Саутгемптону» вже не вдасться.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Саутгемптона», і завершилася нічиєю з рахунком 0:0.

«Вест Хем» програв дві останні домашні гри своїм сусідам за турнірною таблицєю: «Челсі» і «Евертону» (двічі по 0:1), хоча до цього п'ять матчів поспіль не знав поразок у матчах проти далеко не найслабших команд.

«Саутгемптон» не може зіграти навіть унічию на чужому полі вже чотири матчі поспіль, та й у цілому, варто тільки згадати 0:9 від «Манчестер Юнайтед», як відразу стане зрозумілим стан справ у «святих» під час гостьових поєдинків.

Орієнтовні склади

«Вест Хем»: Рандольф – Крессвелл, Огбонна, Доусон, Цоуфал – Райс, Соучек – Бенрахма, Лінгард, Форнальс – Антоніо.

«Саутгемптон»: Маккарті – Салісу, Вестергор, Стівенс, Вокер-Пітерс – Дженепо, Армстронг, Ворд-Праус, Волкотт – Телла, Інгз.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку «Вест Хем» повинен добитися поставленої мети, але при цьому команді Мойеса може знадобитися не один раз зломити опір суперників. За таких умов, ставка «Результат матчу і тотал 2.5: Вест Хем не програє / Більше» за 1,99 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

23 травня, неділя

Вест Хем – Саутгемптон
Лондон. «Олімпійський стадіон». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.70
  • 3.80
  • 4.75
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа
Футбол | 10 травня 2024, 18:22 7
Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.