Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 травня 2021, 20:25
2533
1

Олег ШЕЛАЄВ: «Україні буде важко вийти з групи»

Спеціаліст поділився думкою про підготовку української національної команди до Євро-2020

| Оновлено 22 травня 2021, 20:25
2533
1
Олег ШЕЛАЄВ: «Україні буде важко вийти з групи»
Getty Images/Global Images Ukraine

23 травня національна збірна України проведе в Харкові спаринг із футболістами Бахрейну. Екс-півзахисник національної збірної України Олег Шелаєв поділився думкою про майбутні контрольні матчі підопічних Андрія Шевченка перед фінальною частиною чемпіонату Європи.

«У найближчих спарингах результат для збірної відійде на другий план. Для нашого тренера, Андрія Шевченка, головне — переконатися, на кого можна розраховувати з новачків, включених у розширений список, і надати можливість відчути ігровий тонус вже перевіреним бійцям.

Чи всіх гідних задіяли для підготовки до вирішальних поєдинків Євро? На цей рахунок напевно у кожного є своя суб'єктивна думка, але ж за результат у відповіді головний тренер, це його вибір. Тим більше, що у нього вистачає кваліфікованих радників.

У тому, що груповий турнір починаємо в Амстердамі з господарями, збірною Нідерландів, нічого страшного немає. Навпаки, це тільки послужить для наших хлопців додатковою мотивацією зіграти через «не можу» і продемонструвати свій футбол. Напевно господарі намагатимуться діяти першим номером, але в недавніх поєдинках з іспанцями і португальцями суперники також частіше контролювали м'яч, але гра була під нашим контролем. І це допомогло перемогти.

Наскільки вдало українці можуть виступити на Євро? Вийти з групи буде важко, але реально. А вже потім будемо аналізувати, як нам перемогти наступних суперників», — вважає Шелаєв.

На Євро-2020 суперниками збірної України будуть команди Нідерландів, Австрії та Північної Македонії.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vytas Meskauskas
Если Шева выберет тактику с держанием мяча и прессингом то Украина не то что не выйдет а фаворит этой группы.