Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 травня 2021, 03:22
7551
5

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Дам багатьом зіграти з Бахрейном. Шанси будуть у всіх»

Збірна України готується до матчу проти Бахрейну

| Оновлено 24 травня 2021, 03:22
7551
5
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Дам багатьом зіграти з Бахрейном. Шанси будуть у всіх»
uaf.ua

Наставник збірної України Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами перед контрольним матчем з Бахрейном, який пройде 23 травня.

Про збірну України: «Ми проводимо свій перший збір, який добігає кінця. Завтра граємо з Бахрейном, і у мене прохання до харків'ян: приходьте, будь ласка, і підтримайте. Буде допуск 50% уболівальників. Це дуже важливо, це підготовка до Євро. І хочеться бачити підтримку, яку ми зазвичай тут бачимо.

«У нас є втрати. На жаль, Віталій Буяльський отримав серйозну травму. Сподіваюся, він швидко відновиться, але до Євро він не готується. Ще у Віктора Корнієнка ангіна, тому він покинув збірну. Подивимося, що буде перед другим збором. Скоро потрібно визначатися з заявкою з 26 гравців».

«Цей збір ми спланували так, щоб команда отримала навантаження. Потрібно збалансувати стан футболістів. Після тестів ми визначили програму підготовки. У різних гравців була своя програма, а також загальні тактичні тренування. Я вважаю, що збір пройшов добре. І завтра важливий контрольний матч. Я дуже радий повернутися до Харкова, тут ідеальні умови. Ми знаходимося в прекрасному місці - готель, природа, тренувальні поля і все що потрібно. Умови ідеально нам підходять».

Про збірну Бахрейну: «У Бахрейна тренер - португалець (Еліу Соуза). Він працював і з клубами, і зі збірними більш високого рівня. У нас мало інформації про суперника, але ця гра - це більше підготовка. У нас був напружений період, багато тренувань. У матчі буде 6 замін, і я розраховую, що дам багатьом зіграти. Буде цікаво подивитися. На перший матч підготовки шукали саме такого суперника»

Про перенесення Євро: «Завжди будуть плюси і мінуси. Щороку - це зміни. На клубному рівні це відчувається не так, але на збірній це видно. Збірна змінилася, додалося багато гравців, є конкуренція. У всіх, кого ми запросили, будуть шанси. Важливо, щоб наші провідні футболісти були в хорошій формі. І чим менше у нас буде травм, тим успішніше ми виступимо на Євро».

Про старт відбору ЧС-2022: «Відбір ЧС і Євро - два різних турніри. І важливо, щоб команда викинула зараз з голови минулі результати. Звичайно, ми внесемо корективи. Були недоліки яскраві, і це - реалізація моментів. Але ми провели три хороших матчі, незважаючи на результат. Якби реалізували моменти, то був би хороший результат. Були допущені помилки конкретно в реалізації. Відбір ЧС прибираємо в сторону. Зараз головне завдання - Євро».

Про завдання на Євро: «Наше завдання - вийти з групи. Це буде хороший результат для нас».

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Плей-оф НБА. Даллас пройшов Кліпперс, Орландо надалі б'ється з Клівлендом
Баскетбол | 04 травня 2024, 08:32 0
Плей-оф НБА. Даллас пройшов Кліпперс, Орландо надалі б'ється з Клівлендом

Близький до завершення перший раунд нокаут-стадії

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
udman1111
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Нестор
6 замен, но даст сыграть многим) это и будет 11+6
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Зуб
Кроме Кулача
DKTheBest2
50% допуск на трибуни в країні, яка в лідерах по-захворюванню та смертності від Ковіду, та в аутсайдерах серед вакцинованих.
Навіщо такий подарунок робити самим собі?
Якщо вже так не терпиться, то пустіть 25%, та розсадіть іх через три крісла, з обов'язковими масками.
😕