Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 травня 2021, 03:26
4999
3

Єгіше МЕЛІКЯН: «Я побив російського форварда в аеропорту? Ми професіонали»

Екс-наставник «Львова» заявив, що не бився з підопічним

| Оновлено 24 травня 2021, 03:26
4999
3
Єгіше МЕЛІКЯН: «Я побив російського форварда в аеропорту? Ми професіонали»
ФК Пюнік. Єгіше Мелікян

Екс-наставник «Львова» і «Сталі» Єгіше Мелікян, який зараз очолює «Пюнік», прокоментував інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що він побив російського форварда команди Антона Кобялка.

Повідомлялося, що відносини між тренером і нападником зіпсувалися під час матчу «Пюнік» - «Арарат-Вірменія». У підсумку клуб вирішив достроково розірвати контракт російського гравця, що закінчується в кінці травня.

«У кожному колективі бувають розбіжності. Це абсолютно нормально. ЗМІ подали цю інформацію так, ніби це голлівудський фільм. Ніякої бійки не було насправді. Футбол влаштований так, що іноді буває дисонанс між тренером і гравцем. Можливо, іноді потрібно підвищити інтонацію, але ми не переходили на особистості. Ми - професіонали своєї справи.

Різні джерела почали писати, що я знаходився в аеропорту, але це не так. Я перебував на базі клубу, де йому і сказав, що він мене не влаштовує як футболіст. У мене було більше очікувань від його гри на полі. На кромці поля емоції завжди зашкалюють, але це футбол. Матір футболіста я теж не ображав. Єдине, що я йому сказав - якщо він не зміг себе показати в цьому клубі, це не означає, що він поганий футболіст. Можливо, у нього вийде краще грати в іншому колективі.

Я обов'язково потисну йому руку, якщо знову побачу його. Він викладався на полі, не зраджував команду. Мене не влаштовували його дії на полі, в цьому немає нічого поганого, але з усього цього зробили якесь кіно», - сказав Мелікян.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 05 травня 2024, 16:30 66
Шахтар – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Два попередні матчі суперників цієї весни завершилися з однаковим рахунком 4:1 на користь гірників

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 93
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
esk
Не? Не избивал? Вот потому то и всего 13 просмотров.
Футбол в квадрате
Ну ладно, не избил! Профессионально наказал...
turist86
Значит, драка как произошла. Рафик рассказывает, что он вместе со своими друзьями-дзюдоистами - тяжвесами мирно курили возле подъезда в 3 часа ночи. Значит, произошло совпадение, в тот момент, когда Рафик вытащил нож, чтобы его наточить, в этот момент скрипач вышел из подъезда, соседский. Скрипач выходит, видит у него в руках ножик. И Рафик как бы прячет ножик и глаза прячет, типа «я не хочу на тебя смотреть» - скрипачу. А этот нет, пришел-зашел в круг дзюдоистов и начал всем в глаза смотреть, и говорит, типа: «Я сильный, вы слабые дзюдоисты». Рафик говорит, он сам очки снял, по полу ударил и ногой начал свои очки топтать. Потом вытащил скрипку, начал разбивать об дверь подъезда, говоря «смотрите. какой я сильный скрипач». Эти говорят: «Брат, мы не хотим с тобой драться»- «Нет, посмотрите, какой я сильный». Как Кинг-Конг бил себя в грудь, ребра все себе сломал. Даже после этого он не успокоился. Рафик друзей взял, говорит, давайте пойдем, домой зайдем, это- шизофреник. Он говорит: «Нет, подождите». Локтем себе ударил в солнечное сплетение - внутреннее кровоизлияние. И еще говорит: « вы, дзюдоисты, я вам покажу прием»- взял себя за затылок и в окно первого этажа. Типа, «смотрите, какой я прием знаю». Рафик с друзьями быстро прибежали в милицию, говорят: « там человек сознание потерял, сумасшедший». Вот так это было по рассказам Рафика.