Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
4669
1

Аталанта – Мілан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 38-го туру Серії А

Аталанта – Мілан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 38-го туру італійської Серії А «Аталанта» – «Мілан».

«Чемпіонство Італії у «Інтера», а Кубок у «Ювентуса», який обіграв у фіналі 2:1 «Аталанту», яка два місяці не поступалася при всього лише двох нічиїх. Бергамаскі здорово виглядали, перемагаючи майже у всіх поєдинках. А наш Руслан Маліновський, безумовно, став лідером «Аталанти». Він в кожному матчі або забиває, або віддає асист. Це футбол! Зараз дуже важливо команді Маліновського завершити чемпіонат слідом за «Інтером». Правда, у «Мілана» аналогічне бажання.
«Наполі» сконцентрований на домашньому матчі з «Вероною», перемога над якою гарантує неаполітанцям місце в першій трійці. Також я впевнений в перемозі «Ювентуса» над «Болоньєю». І що ми маємо? «Наполі» фінішує з 79 очками, а «Ювентус» набере 78 балів.

«Мілан» тривалий час лідирував і боровся за чемпіонство, а зараз реально ризикує не потрапити в зону Ліги чемпіонів. «Россонері» влаштує лише перемога над «Аталантою». Але, на мій погляд, це нереально, адже команда Гасперіні дуже розчарована через невиграш Кубка Італії і навіть не думає про нічию з «Міланом», хоча повинна була б. Лише перемога над «россонері» і друге місце стануть для команди з Бергамо певною компенсацією.

Так, в травні «Мілан» непробивний. У чотирьох матчах поспіль вони тримають свої ворота на замку, забивши при цьому 12 м'ячів. До речі хочу звернути вашу увагу на гостьову статистику «Мілана», про що мало, хто говорить. «Мілан» в цьому сезоні найкраща гостьова команда з провідних чемпіонатів Європи. Це фантастика! У внутрішньому чемпіонаті «Мілан» за результатами в гостях впевнено випереджає конкурентів і лідирує в Серії А. У 18 матчах вони 15 раз перемогли, 1 раз зіграли внічию і двічі поступилися. Вони 41 м'яч забили і 17 пропустили, набравши 46 очок. У «Інтера» і «Аталанти» по 39 балів, а у «Наполі» – 37 очок.

А тепер подивимося, як «Аталанта» грає вдома. Команда з Бергамо з 39 очками в активі ділить з «Наполі» 5-е місце. У них 12 перемог, 3 нічиї і 3 поразки (за забитими-пропущеним 49:22). На підставі цього аналізу і цієї статистики стає зрозуміло, що «Аталанті» належить провести один з найскладніших матчів сезону. Також «Мілан» не забув поразку 0:3 у першому колі від бергамасків.

Але потрібно пам'ятати, що «Аталанта» забиває в кожному матчі. Заб'є вона і зараз, і знову при безпосередній участі Руслана Маліновського! І не тільки його, а й агресивних колумбійських нападників Дувана Сапата і Луїса Мюріеля. У «Мілана» травмований лідер атаки Златан Ібрагімович.

Обидві команди зіграють в цьому матчі зовсім по-іншому. Вони відіграють дуже дисципліновано, оскільки дуже сильно тисне результат матчу. Вони спробують вичавити максимум з створюваного. Обидві команди зіграють на перемогу, тому на нас чекає цікаве протистояння двох команд високого рівня. Правда, «Аталанта» більше всіх забила в Серії А (90 голів!). «Мілан» же забив 72 м'ячі.

«Аталанта» дарувати очки не збирається, але і «Мілан» програвати не планує. Я все-таки бачу перемогу десь в один гол команди Гасперіні і наших хлопців Маліновського і Коваленка. Гарного всім перегляду», – сказав Грозний.

Матч «Аталанта» – «Мілан» відбудеться 23 травня. Початок зустрічі – о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Лондоні не оцінили гру Мудрика в матчі проти Ноттінгем Форест
Футбол | 07 жовтня 2024, 02:22 0
У Лондоні не оцінили гру Мудрика в матчі проти Ноттінгем Форест

Українець з'явився на полі на 90-й хвилині

Ребров викликав до збірної України двох гравців замість Ярмоленка та Луніна
Футбол | 06 жовтня 2024, 22:25 39
Ребров викликав до збірної України двох гравців замість Ярмоленка та Луніна

Олександр Назаренко та Дмитро Різник переведені з резервного списку до основного

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.