Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 травня 2021, 19:27
2184
0

Україна – Бахрейн. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на товариський матч

| Оновлено 23 травня 2021, 19:27
2184
0
Україна – Бахрейн. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
УАФ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч Україна – Бахрейн:

«На жаль, у ряда кандидатів до збірної є пошкодження. Хтось відновлюється від травм, деякі проходять реабілітацію і, можливо, до кінця місяця будуть в строю. Дуже шкода, що в фіналі Кубка України отримав травму Віталій Буяльський, який пропустить Євро. Безумовно, що з урахуванням всіх нюансів, якими володіє тільки тренерський штаб збірної і медики команди, буде прийнято рішення щодо підготовки національної збірної. Підготовка буде розділена на кілька частин.

До 1 червня збірної України необхідно визначитися із заявкою на Євро. Перший етап зборів у Харкові буде дуже інформативним по кожному кандидату в результаті тренувань і співбесід. Тому Україні і належить зіграти матч зі збірною Бахрейну, яка йде 99-й в рейтингу ФІФА. Саме після цього матчу і буде визначено остаточний список футболістів. Потім їм буде представлено чотири дні відпочинку для спілкування зі своїми сім'ями перед Євро.

Друга частина підготовки буде пов'язана з моделюванням різних варіантів ведення гри з урахуванням суперників по групі, а це Нідерланди, Австрія і Північна Македонія. Також в червневих спарингах з Північною Ірландією і Кіпром братимуть участь футболісти, які будуть заявлені на Євро. Тут все логічно!

По матчу з Бахрейном можу припустити, що для великої групи футболістів це величезний шанс, оскільки, проявивши себе в цьому матчі, ти отримуєш можливість брати участь в Євро. Тому багато хто помиляються, кажучи, що у багатьох немає стимулу і мотивації на цей поєдинок з Бахрейном. Є і стимул, і мотивація!

Бахрейн очолює 51-річний португальський фахівець Еліу Соуза. З відомих гравців я виділю 194-сантиметрового центрфорварда чеської команди «Слован» (Ліберець) Абдуллу Юсуфа Хелала. Він дуже добре грає, успішно виступає в Чехії. Він грає за «Слован» на правах оренди, а так належить «Славії». У Чехії Абдулла також виступав за «Богеміанс». Я бачив його гру, він пристойно грає. Є в збірній Бахрейну приблизно п'ять досвідчених футболістів, які зіграли за команду більше 50 матчів.

Але давайте говорити об'єктивно! На рівних зі збірною України Бахрейн не зможе змагатися. Це різні швидкості, різний рівень. Але постаратися стрибнути вище голови Бахрейн захоче. Зрозуміло, що клас гравців збірної України дуже високий. Це, природно, позначиться на підсумковому результаті. У будь-якому випадку і тренерський штаб збірної, і всі ми отримаємо багато різноманітної інформації, що дозволить збірної України і далі прогресувати», – сказав Грозний.

Матч Україна – Бахрейн відбудеться 23 травня. Початок зустрічі – о 21:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Арсенал та Челсі цікавляться гравцем збірної України
Футбол | 25 квітня 2024, 16:21 1
Джерело: Арсенал та Челсі цікавляться гравцем збірної України

Георгій Судаков може залишити «Шахтар»

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.