Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 травня 2021, 06:48
4688
3

ФОТО. Вечірнє тренування збірної: хвороба Корнієнка та ювілей Макаренка

23 травня в Харкові пройде товариський матч України проти Бахрейну

| Оновлено 22 травня 2021, 06:48
4688
3
ФОТО. Вечірнє тренування збірної: хвороба Корнієнка та ювілей Макаренка
УАФ. Шевченко і Макаренко

Збірна України продовжує підготовку до фінальної частини Євро-2020 в режимі дворазових тренувань. 21 травня Національний команда провела вечірнє заняття на полі стадіону «Сонячний» в Харкові. 23 травня в Харкові на стадіоні «Металіст» пройде товариський матч України проти Бахрейну.

Вранці заняття носило тактичний характер, а ввечері гравці реалізовували напрацювання в ігрових серіях. Синьо-жовті активно відпрацьовують ігрові моделі, які застосують у контрольній грі з найближчим спаринг-партнером, однак, безумовно, з прицілом на матчі, які відбудуться під час фінального турніру Євро-2020. Розпочалося відшліфовування структури командної гри: тренування стають дедалі цікавішими, а боротьба за місце у складі – усе більш конкурентною.

На жаль, знову є неприємна новина щодо кадрового складу: Віктор Корнієнко захворів на ангіну й відправлений на лікування. Віктор провів кілька днів під пильним оком головного лікаря збірної України Артура Глущенка. Температура у гравця стабілізувалася, однак йому слід повернутися до нормальних фізичних кондицій, після чого буде прийнято рішення щодо його участі у другому підготовчому зборі національної команди.

Із приємних подій – ювілей Євгена Макаренка, якому 21 травня виповнилося 30 років! Із самого ранку – теплі обійми й щирі побажання від усіх збірників, а на вечері – ювіляра від усієї команди привітав головний тренер Андрій Шевченко. Зворушливий сюрприз приготувала Євгенові дружина Тетяна, яка передала до табору збірної відеопривітання від сім’ї та друзів, яке всі присутні й побачили перед початком вечері. Але на цьому приємні несподіванки не завершилися – шеф-кухар національної команди Любомир Тошич вивіз до зали два торти у формі футбольного поля, які також замовила кохана Макаренка.

Приємні емоції на завершення насиченого робочого дня – завжди доречні та ілюструють позитивний настрій у збірній України напередодні передігрового дня. 22 травня о 16:00 головний тренер Андрій Шевченко дасть прес-конференцію в конференц-залі готелю Superior, а через півгодини синьо-жовті проведуть офіційне тренування, що відбудеться на полі «Сонячного».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PETP0
Вот какого хера макаренко делает в сборной???