Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2021, 06:48
6600
1

Ніколи не говори ніколи. Суркіс оцінив можливість повернення Ярмоленка

Президент «Динамо» залишається в прекрасних стосунках з усіма гравцями

| Оновлено 22 травня 2021, 06:48
6600
1
Ніколи не говори ніколи. Суркіс оцінив можливість повернення Ярмоленка
Getty Images/Global Images Ukraine

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю Володимиру зверового оцінив можливість повернення форварда «Вест Хема» Андрія Ярмоленка у київський клуб:

«Будемо вболівати всім серцем за нашу збірну. Я буду вболівати як за своїх футболістів, так і за гравців «Шахтаря», «Аталанти», «Вест Хема» – всіх. Я дуже хочу, щоб Андрій Ярмоленко швидше набрав свої кондиції, тому що він незамінний футболіст. Коли у складі виходять Коноплянка і Ярмоленко, я переживаю, чому не грає Циганков. Коли виходить Циганков, я переживаю, чому не грає Ярмоленко. У мене з цими хлопцями пов'язана ціле життя, і я за них переживаю, я хочу, щоб у них був результат. Тут немає ніяких подвійних стандартів.

Дай Бог, щоб наша збірна пройшла якомога далі. Це буде не тільки процвітання наших футболістів, зростання їх трансферної вартості, це буде честь нашої країни, свідчить про те, що ми, як і раніше, футбольна країна, і у важкий з економічної точки зору час ми підтримуємо рівень нашого футболу. Це дуже важливий виставковий серйозний турнір, який, на жаль, не відбувся в минулому році, але, дасть Бог, відбудеться в цьому році при якомусь певному кількості уболівальників.

Чи реально повернення Ярмоленко в «Динамо»? Ніколи не говори ніколи. Ярмоленко є одним з найсильніших футболістів «Динамо» за останнє десятиліття. Ми з ним пройшли важкий шлях, виграли два чемпіонства, пройшли групу Ліги чемпіонів. Після цього відбувся його трансфер. Ми з ним у чудових стосунках. Він мене вітає з усіма завойованими клубом трофеями, з днем ​​народження. Я теж вітаю його. Я залишаюся в прекрасних стосунках з усіма футболістами, в тому числі й тими, хто не працює в клубі».

Він згуртував команду. Суркіс розповів про роботу Луческу, переможний сезон

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cpega
Так евро это выставочный турнир. Тьфу, так и не зачем выходить тогда туда. Жопу лишний раз рвать