Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 травня 2021, 06:48
4406
1

Вацко і Леоненко. Як працюватимуть телеканали Футбол під час Євро-2020?

На глядачів телеканалів Футбол 1/2/3 чекає безліч сюрпризів

| Оновлено 22 травня 2021, 06:48
4406
1
Вацко і Леоненко. Як працюватимуть телеканали Футбол під час Євро-2020?
ТК Футбол 1/2/3

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов у ефірі програми Денисов Time розповів про роботу каналів під час чемпіонату Європи:

«У нашій родині телеканалів народився слоган: «Одне Євро – три канали». Студія до і після матчів, студії під час матчів і в яких розбираються голи, будуть показані флеш-інтерв'ю. Ця студія буде показана на всіх трьох телеканалах. Денна студія у нас буде мати назву «EURO NON STOP». Як глядачі можуть дивитися матч? Вони можуть вибрати. На Футбол 1 йде трансляція матчу в класичному варіанті. На Футбол 3 зробимо паб ваших друзів. Там будуть збиратися експерти, будуть гості, і буде нескінченне обговорення матчу.

Програма буде називатися «FUN TALK». Ця програма буде виходити під час матчу, і глядачі зможуть дивитися поєдинок разом з ведучими і гостями цієї студії. Картинку матчу глядачі не бачать, але студія коментує цей матч по ходу поєдинку. На каналі Футбол 2 ви зможете подивитися симбіоз – йде і матч, і програма «FUN TALK» теж буде на екрані. Глядачі зможуть брати участь в нескінченному спілкуванні.

Як буде виглядати день телеканалів Футбол? О 10 ранку буде розпочинатися Футбол NEWS. На час Євро ми в рази збільшуємо кількість виходів програми Футбол NEWS. Глядачі будуть в курсі всіх найгарячіших новин. Далі йде програма «HIGHTLIGHT SHOW», де ведучою програми буде Алла Бублій. Там ви зможете побачити всі найцікавіші фрагменти матчів. З 14:00 розпочинається програма «EURO NON STOP» – аналітична студія, де будуть експерти і журналісти. Вони обговорюватимуть майбутній поєдинок, який буде розпочинатися о 16:00. Також ця студія буде і після матчу.

Щовечора о 00:00 виходитиме в ефір програма Великий футбол. До неї повертається Віктор Вацко. Експерти працюватимуть парами. Одна пара – Віктор Леоненко та В'ячеслав Шевчук, а друга – Віктор Вацко та Михайло Метревелі. Щодня ці пари будуть змінюватися. Також будуть приходити гості до студії. Ще у нас будуть дві знімальні групи, які будуть працювати у таборі збірної України. На зв'язку з нами завжди будуть журналісти – Дмитро Шпірко і Влада Зінченко».

Стало відомо, хто буде співведучою Денисова у Великому футболі на Євро

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Гаврик Кировоградский
Кто эти помои еще смотрит???