Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 травня 2021, 23:05
1367
5

Піднімаємо зарплати арбітрам. Павелко висловив довіру до Лучано Лучі

Президент УАФ розповів про майбутні реформи в українському арбітражі

| Оновлено 21 травня 2021, 23:05
1367
5
Піднімаємо зарплати арбітрам. Павелко висловив довіру до Лучано Лучі
Facebook. Андрій Павелко

Президент УАФ Андрій Павелко в інтерв'ю журналісту Олександру Денисову розповів про роботу суддівського корпусу УАФ і про майбутні реформи в українському арбітражі:

«Звичайно, є довіра до Лучано Лучі. Останнім часом у нас була впроваджена система VAR, і не кожна країна в Європі може цим похвалитися. Нещодавно на конгресі УЄФА в Монтре до мене підходили колеги з Грузії і Латвії та питали про те, як впроваджувати систему VAR. Ми домовилися, що до нас в Україну приїдуть делегації з цих країн, і ми поділимося своїм досвідом.

Ми не говоримо пресі, скільки до нас приходить від іноземних комітетів арбітрів пропозицій про те, щоб наші арбітри обслуговували ключові матчі цих чемпіонатів. Наші арбітри мають авторитет, і робота Лучано Лучі дуже цінується.

Є домовленість, що з наступного сезону всі ліги піднімають зарплати арбітрам на 60%. Були пропозиції підняти і на більш велику суму, але треба розуміти, що не всі клуби мають фінансову можливість».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
joe777.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
"Ми не говоримо пресі, скільки до нас приходить від іноземних комітетів арбітрів пропозицій про те, щоб наші арбітри обслуговували ключові матчі цих чемпіонатів. Наші арбітри мають авторитет, і робота Лучано Лучі дуже цінується".
І тут Остапа понесло
Свинопаси з бананової республіки. Як Лучі ображав український футбол
На одному з семінарів заявив, що Україна є «банановою республікою», а президента «Інгульця» Олександра Поворознюка постійно обзивав «свинопасом» і «колгоспником».
За інформацією джерела, президент УАФ Андрій Павелко залишився дуже незадоволений тим, що Катерина Монзуль не потрапила до списку арбітрів, які будуть обслуговувати чемпіонат Європи.
A.V.
Воно хворе Грошима, і настільки, що мізки відключаються від шелесту шуршиків. Гімняна гнида!!!