Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 травня 2021, 22:16
20423
33

Гриша, хто ти такий? Віце-президент Шахтаря розповів про війну із Суркісами

Борис Колесніков розповів про свої взаємини з босами київського клубу

| Оновлено 21 травня 2021, 22:16
20423
33
Гриша, хто ти такий? Віце-президент Шахтаря розповів про війну із Суркісами
Профутбол. Борис Колесніков

Віце-президент «Шахтаря» Борис Колесніков в інтерв'ю журналістові Ігорю Бурбасу розповів про складні взаємини з екс-президентом ФФУ Григорієм Суркісом та його братом Ігорем:

«Ми наближалися до 10-го місця, і Рінат [Ахметов] з ходу сказав, що ми повинні виграти золото. У Григорія Михайловича був інфаркт від переляку і несподіванки. Ми могли виграти золото ще в 2001 році. Суддівство – це було цікаво, але треба говорити про факти. Те, що в «Динамо» президент клубу і президент федерації, який платить суддям зарплату – це одне і те ж обличчя, родинне. Є сумніви. «Динамо» і так би виграло, може на два чемпіонати менше.

Ігор, мені здається, – більш футбольна людина. Григорій Михайлович щиро любить футбол і витратив величезні статки на «Динамо». Але йому все хочеться говорити як генеральний секретар ЦК КПРС, а справжній футбол цього не терпить. У нас були конфлікти не тільки по суддях, а й через календар. Вони бідолаху Равіля Сафіулліна знищували в ПФЛ, але все одно той наполіг і побудував календар. Ця заслуга назавжди з ним залишиться, він не дав продавити.

А потім у нас були гарячі дебати в 1999-му у Франції через календар, що зараз потрібно створити перевагу «Динамо» у календарі, а потім – «Шахтарю». Я кажу йому: «Гриша, ну хто ти такий, щоб визначати долю українського календаря?» Був скандал, всі, хто були за столом, в тому числі і Рінат, побіліли. В кінцевому рахунку Равіль досяг свого, і це його заслуга.

Зараз ми примирилися. Я ніколи не був ініціатором, нам весь час доводилося відповідати на виклики. Мене тоді це обурювало в тому Григорію Михайловичу. Зараз він вже більш мудрий і виважений. Але тоді, мало того, що вони порушували спортивну етику, а й хотіли, щоб їм за це у долоні плескали. Сам конфлікт вже вичерпався, вже більш-менш прозоре призначення суддів. Вже немає того, що «Динамо» неможливо обіграти. На полі можна, а в федерації – ні. Вже немає такого».

Оцініть матеріал
(190)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Robert Monroe
Дуже смішно читати про якусь ефемерну справедливість від шахрая Колесникова. Коли донецькі дірвалися до влади у футболі, у ворота Шахтаря взагалі пенальті не призначали.
PomoikaZE
Что-то забыл рассказать о том как судили шлюхтер, когда его игроки играли в волейбол в своей штрафной, как в его пользу пенальти ставили на последних/добавленных минутах при равном счете. Да и напомнил бы людям как и откуда взялся Ахметов.
gajvir
Тільки що цікаво, при непрозорому призначенні суддів при Суркісу було вилучення Гармаша Ваксом , Вукоєвича за так званий фол на Кучері, непризначений 100 відсотковий пенальті наприкінці " золотого " матчу з Шахтарем, що стояло Динамо чемпіонства. Ну а зараз - Гельзін вже розказав.
DK1970
И это говорит Колесников который вместе с яныком всю страну раком поставил? Это говорит тот кто настоял провести на евро-2012 две игры в Донецке с перелётами? Вы совесть потеряли и поставили себя выше всех. Вас все ненавидят. Вы хоть это понимаете?
shakhtarlox.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
maxno
Борис Колесніков это кто ? Шестёрка рыжего шпана из 90 которую легализовал янык гоп стоп рыжего убийцу и это существо которое держит хк донбасс за наворованные бабки при янык гоп стоп .Сейчас голос подало хозяин сказал голос он начал гавкать вот его задача вора ахмеда .
Gm Dm
Когда вижу эту рожу в голову приходит только одно слово, МРАЗЬ.
Andy_P
В каждом глазу - по бревну, и у Гриши, и у Рината с их шестёрками, а они всё никак не определятся. кто говнистее.
Leo Leo
Подкинул на вентилятор... А самое интересное что так всё и было..
Александр Шевченко
Скажу про эту морду лишь одно слово - уебище. На большее этот ворюга распильщик не заслуживает.
macamacca
где бы еще такая третья сила взялась чтобы Киевлянам и Донетчанам пришлось С НЕЮ считаться
Vadum Hrynchuk
Бiльш-менш прозоре призначення суддiв - це мутне чи як?
Semiramida
Что эта жаба Колесников варнякает? Воно хоча б трошки думало!!! "Мы приближались к 10-му месту.." Колесников! Вы (Шахтер) не приближались, а заняли итоговое 10-е место в чемпионате Украины навеки вписав свой позор в Историю украинского футбола!
Александр Науменко
Лице цієї потвори - лице Донбаса.
A.V.
Заднєприводний краще б мовчав, або свою цюцю гладив.
Andy Chak
Шо одне пропарашинське гівно, шо друге, різниця тільки в клубах)))
Vadum Hrynchuk
ПП не пиарился на зрелищах, не до того было. Ну а ЗЗ снес стадион Металлург и переименовал Горняк в Кривбас, и многие ему аплодируют. Ярославский тоже не при ПП нарисовался со своими хотелками.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил