Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 21 травня 2021, 20:22
1673
0

Легенда бразильського джиу-джитсу в Києві

Майстер-клас для 200 юних спортсменів

| Оновлено 21 травня 2021, 20:22
1673
0
Легенда бразильського джиу-джитсу в Києві

15 і 16 травня в Києві відбувся масштабний навчальний семінар від легенди бразильського джиу-джитсу Лео Вієйра - засновника всесвітньо відомої академії Checkmat. Протягом двох днів українські спортсмени вивчали коронні техніки Леонардо і проводили спаринги. 

Для Лео Вієйра цей візит в Україну став першим. Майстер джиу-джитсу відзначив високий рівень і професіоналізм наших спортсменів.

«Мені дуже імпонує бажання українців навчатися, учасники семінару були дуже уважними і задавали цікаві питання. Без всяких сумнівів, на бразильське джиу-джитсу в Україні чекає велике майбутнє».

Приїзд одного з родоначальників бразильського джиу-джитсу викликав величезний інтерес серед українських спортсменів. Незважаючи на досить складні і навіть секретні техніки, серед учасників були не тільки досвідчені тренери та компетітори, а й діти. Всього семінар Леонардо Вієйра відвідали понад 200 спортсменів з різних міст України.

Організатором цього спортивного заходу виступила українська Ліга TMS (The Mission Submission). Віце-президент організації Сергій Погосян впевнений, що даний семінар дав джитсерам України можливість отримати дійсно унікальні знання від світової легенди.

«Лео займається бразильським джиу-джитсу близько сорока років, з шестирічного віку. Він стояв біля витоків розвитку цього бойового мистецтва і рівень його майстерності вражає. Крім того, сьогодні світові організації, які проводять чемпіонати світу з бразильського джиу-джитсу, консультуються з Лео в питаннях правил для змагань. Це колосальний досвід для всіх, хто має відношення до будь-яких видів боротьби. 

Хочу зазначити, що сьогодні у нас на татамі нові техніки вивчали не тільки вихідці з джиу-джитсу, а й представники суміжних видів спорту. Для нас, як організаторів, це важливо і показово: борці хочуть вдосконалюватися і йти вперед. Семінари необхідні для наших спортсменів, вони відкриті до нових знань, а значить ми будемо продовжувати організовувати навчальні заходи».

Керівництво Ліги TMS запевняє, що подібні семінари за участю світових зірок бразильського джиу-джитсу будуть проходити на постійній основі. Що стосується. найближчої події, 29 і 30 травня в Харкові відбудеться дводенний турнір TMS Ukrainian Cup, на який вже зареєструвалися понад 800 спортсменів.
 

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Евертон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 24 квітня 2024, 21:01 10
Евертон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.