Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 21 травня 2021, 07:15
13448
23

Хлопчики за викликом! Гендиректор Металіста 1925 різко відповів Циганику

Ярослав Вдовенко пригадав рольові ігри та методи, від яких смердить

| Оновлено 21 травня 2021, 07:15
13448
23
Хлопчики за викликом! Гендиректор Металіста 1925 різко відповів Циганику
ФК Металіст 1925. Ярослав Вдовенко

Генеральний директор «Металіста 1925» Ярослав Вдовенко прокоментував інформацію футбольного журналіста Ігоря Циганика про те, що клуб з Харкова буде сателітом «Шахтаря»:

– Скажіть, а навіщо це коментувати?! Людина так вважає, в неї нібито є джерело інформації. І нібито воно перевірене. Ну добре, нехай і надалі буде так вважати. Ноги все одно будуть рости: якщо не звідти, то звідти.

Для досягнення якихось своїх цілей деякі інсайдери не цураються методів, від яких смердить. Але це їхній вибір, їхній внутрішній світ. Якщо хтось відчуває насолоду в цій рольовій грі, позиціонуючи себе хлопчиками за викликом, готовими в найкоротші терміни виконати будь-які примхи замовника в форматі «чего изволите», навіщо на це реагувати, щось говорити або спростовувати? Наші вболівальники є людьми освіченими, розумними, вони самі все чудово розуміють. Більше нічого не хочу про це казати.

– Ви не захотіли бачити знімальну групу «Профутбол Digital» на матчі з «Гірником-Спорт»? Була інформація, через те, що вона могла щось заборонене відзняти?

– Цікава інформація (посміхається). Вибачте, але матч транслювався у прямому ефірі з шести камер, були повтори ключових епізодів, матч знімали оператори обох клубів, були присутні акредитовані фотографи та журналісти. Репортаж про матч робили знімальні групи ТРК «Футбол», найстарішої футбольної радіопрограми «Мова футболу» та інших засобів масової інформації.

А у «Профутбол Digital» сезонної акредитації немає, про це мені повідомили у нашому медіа-центрі. Вибачте, але карантинні обмеження – не просто чиясь примха. Саме тому, у нас після матчів немає індивідуального підходу ЗМІ до учасників матчу, а у прес-конференції участь беруть не тільки тренери, але і гравці.

COVID-протоколом ми нехтувати не збираємося, але ті засоби масової інформації, які вчасно пройшли процес акредитації, раді бачити завжди. До прикладу, на тренуванні напередодні матчу проти Вересу була присутня знімальна група групи телеканалів «Футбол». Не хочеться про негатив, давайте краще про футбол.

Оцініть матеріал
(85)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Покер Холанда. Ман Сіті познущався над Вулвз. Що потрібно для чемпіонства?
Футбол | 04 травня 2024, 21:59 8
Покер Холанда. Ман Сіті познущався над Вулвз. Що потрібно для чемпіонства?

«Містяни» розгромили «Вулверхемптон» з рахунком 5:1 у 36-му турі АПЛ 2023/24

Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ
Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18
Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VAD
Дыма без огня не бывает, подгорело однозначно
from space
Хоть один разумно высказался. Не фиг даже отвечать этим конспирологам, шизанутым на фармах, саттелитах и тд. Тут и на сайте такие косяками ходят. А Цыганык пусть поднимает целину на своих львовских просторах. Там хватает материала. Неужели его не интересуют унылые ничьи?
Роман Шустик
В кожному реченні згадує ахметовські футболи-ось і відповідь про "незалежність" від кротів.
samird
Всё понятно. Если вступить в дерьмо - оно начинает вонять.
vitalikss86
Прочел от авторитетных людей в клубе М1925. Выход в УПЛ сейчас для "1925"-го в этом году просто жизненно необходим. Если не получится, то клуб ждут трудности. Надеюсь в обливании грязью М1925 не стоит Ярославский и те кто возрождают Метал(лист). Циганик последнее время спелся с Яриком. Но надеюсь ничего такого против М1925 нет-иначе будет в Харькове эффект бумеранга. Вобщем пока ничего не доказано и ничего не известно - Вы должны придерживаться этикета и распорядка который я озвучиваю, в отношении Харьковского футбола. Когда будут реальные факты и ситуации - тогда я лично, повторюсь, дам знать что и как!
Орлов Михаил
Два штопанных! Гордон и это чмо скользкое!
vitalikss86
Я прошу вибачення якщо когось образив-я погарячкував. Але відтепер кожний буде знати своє місце. Не буде наговорювати і прищепляти "ярлики" ні до яких команд. Будуть слухати що я кажу з приводу Харкова і команд, брати то до істини. Якщо щось буде не так - я ж першим про це скажу. Не слухайте ніяких Денісових і Цигаників. Мене - я скажу, якщо хтось продасться комусь (або стане фармом чи щось) у нашому місті.
Mr.Frost
Згоден! Поганик це хлопчик за викликом або журнашлюха!
vitalikss86
Циганик також розпалює ворожнечу. Якщо М1925 стане клоном ШД, перейде на бік ШД, я особисто тут перший напишу про це і скажу що більше вболівати за команду не буду, що вони з кротами, що більше моєї ноги на стадіоні не буде. Я напишу! Особисто напишу відразу і скажу так вони такі паскудні, і нехай там називаються Авангардом і я забуду назавжди взагалі що така команда як М1925 була і є у Харкові. Це напишу Я. Не циганик не адідас юзер, ніхто крім мене, я особисто напишу. І жодної згадки не буде про цю команду. Першим же напишу...Ви зрозуміли..? А зараз це просто наклеп (навіть якщо в майбутньому таке трапиться) все рівно на разі жодним сатилітом команда не є...і замовники просто не хочуть щоб команда вийшла в УПЛ...ось і все. А далі коли настане час УПЛ тоді подивимося. Якщо стане сатилітом-я перший же покину лави вболівальників 1925...це зрозуміло. Я. Я сам вийду тут і скажу. Ні який небудь Циганик - а я. Ось і все що я хочу сказати. Більше не смійте писати про М1925 погане. Я особисто буду давати оцінку тим чи іншим діям-ви не причетні до М1925 і не лізте
Mr.Frost
Як же вам не подобається що Премьєр Ліга вже цього року буде у Харкові. Нічого вже через рік там будуть дві харківські команди.Начуватесь діряві!
Mr.Frost
О! Шлюха не спить! Мінусує.
vitalikss86
Я тоже болею за М1925 и Металл-и когда тут писал, мне вдруг говорили что я крот, хотя я отношусь равно ко всем клубам УПЛ, что играли в сезоне 20/21 а мне с весны как Металл начал выходить в 1-ую лигу а М1925 в УПЛ имеет шанс минусуют жестко причем любую фразу. Я понимаю что вы предали Украину за деньги, что вы на счетах у Сурков (тот же Циганик), но придет время вы ответе, если не перед Богом и не перед Аллахом - то только суньтесь сюда гниль сепаратистикая, малоросы чертовы - подстилки суркисные и ахметовские в том числе - тут вам ад будет настоящий (независимо за какую команду вы болеете)