Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 травня 2021, 07:32
6031
5

Ультрас ображали без всіляких підстав. Луческу розповів деталі конфлікту

Головний тренер «Динамо» прокоментував реакцію ультрас столичного клубу

| Оновлено 19 травня 2021, 07:32
6031
5
Ультрас ображали без всіляких підстав. Луческу розповів деталі конфлікту
WBC

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу в інтерв’ю Ігорю Циганику прокоментував реакцію ультрас столичного клубу, яка змусила його спочатку відмовитися від роботи з киянами:

«Люди хочуть чогось досягти. Вони голодні до перемог, результатів, трофеїв. Коли я тільки їх зустрів, мене здивував один момент: вони поїдали мене очима. Ці гравці поглинали усе, що я їм говорив. Це мене надихало. Я бачив, чого вони дуже хочуть. І тоді зрозумів, що з такими футболістами ми можемо зростати і досягати хороших результатів.

Коли я підписав контракт, був неприємно здивований реакцією вболівальників, Якщо я не потрібен, якщо мене не приймають, тоді я не працюватиму тут. Я не образився на вболівальників, мені не сподобалося те, коли люди говорили, що вони – «Динамо», вони серце клубу, представляють історію, знають бренд «Динамо». Вони ображали мене і при тому не мали ніякого фундаменту. Без жодних підстав. Тому я тоді написав той лист. Після цього президент зателефонував і переконав мене, що більшість вболівальників все ж хочуть, щоби я прийшов. Вони хочуть, щоб я допоміг команді. Інших – не варто брати до уваги.

Як професіонал я розумію, що в кожному чемпіонаті, навіть у житті – потрібне постійне змагання. Якщо ти один, ти не зростатимеш, не прогресуватимеш. Для цього потрібно створити конкуренцію. Цей момент мене дуже захопив. Тобто, я мав прийти і створити в чемпіонаті України конкуренцію. Мій син [Разван Луческу] тоді набрав мене з Саудівської Аравії і насварив: ти не можеш цього зробити, відмовитися від футболу. Незалежно від обставин та якихось проблем, ти маєш йти своїм шляхом. Футбол – твоє життя. Твої досвід, майстерність та бачення футболу не може відкинути якась невелика група людей. Ти мусиш йти, бути у футболі. І тоді я вирішив, що маю повернутися в Україну.

Дуже великий резонанс в Європі був від того, що я підписав контракт із «Динамо». І потім після того, як відмовився, все ж прислухався до реакції людей, які вірили в мене, які хотіли, щоби я приїхав. Це змусило мене ще раз подумати. Я приїхав і побачив, що потрібен тут. Я можу боротися з усіма командами, з будь-якими суперниками, але я не можу боротися зі своїми вболівальниками».

Емоції в 100 років! Стало відомо, хто переконав Луческу очолити Динамо

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks
Да какие ультрас?все знают,что им по 600-700 грн дают за матч...дебилы продажные..шлюхи-по другому не назовешь
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
hawk
что тут обсуждать? просто те ультрас пропорошенковской ориентации ещё с 2014, и потому Суркис и опзж для них как бельмо в глазу, ну и Пэця их не забывает) с пиротехникой
Odin
Маленький старый лицемер
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил