Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 18 травня 2021, 21:03
1831
3

Костянтин СІМЧУК: «Україна пропустила 9 шайб - це забагато»

Помічник головного тренера прокоментував поразку від Австрії

| Оновлено 18 травня 2021, 21:03
1831
3
Костянтин СІМЧУК: «Україна пропустила 9 шайб - це забагато»
fhu.com.ua

Асистент головного тренера збірної України з хокею Костянтин Сімчук прокоментував поразку 3:9 від збірної Австрії на товариському турнірі.

«В цілому, звичайно, забагато пропустили. Є хлопці, які дебютували у збірній. Для багатьох хлопців це корисний досвід. Програли в русі, в швидкості. Таке відчуття, що суперник на одному диханні провів всі періоди. Ми провели три гри за три дні, і потрапили на команду, яка більш швидкісна».

«Але, в цілому, 9 шайб - трошки забагато. Тепер у нас матчі проти Франції та Словенії. Буде важко, але тепер є день відпочинку. Потрібно перебудуватися при грі в обороні».

«Попереду два складних матчі, і для нас це хороший досвід. Ми приїхали, щоб перевірити наших молодих хокеїстів», - розповів Сімчук.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Meotida73
И теперь этот клуб содержит город.А наши традиционно сильные городские виды спорта-баскетбол,водное поло,бокс,борьба,тяжёлая атлетика на полосе,все деньги на хоккей .Про арендопуль вообще промолчу.
Meotida73
Да хоккей конечно интересен и популярен в мире.Но мне кажется это не украинский вид спорта.Футбол,гандбол,баскетбол,волейбол
,бокс,борьба,лёгкая атлетика,биатлон-может надо больше развивать именно эти наши традиционные виды спорта,где Украина всегда была сильна.Унас в Мариуполе один из изукраинск за олигархов создал хоккейный клуб