Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 19 травня 2021, 20:58
3472
0

Аталанта - Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на фінал Кубка Італії

| Оновлено 19 травня 2021, 20:58
3472
0
Аталанта - Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на фінальний матч Кубка Італії «Аталанта» - «Ювентус».

«Кубок завжди стоїть осібно. Тут не потрібно звертати увагу на турнірні розклади. Тут завжди безкомпромісна боротьба і лише один переможець на кожному етапі Кубка. Надрезультативна «Аталанта» не щадить своїх суперників і в Кубку, забиваючи по три м'ячі в кожному матчі. Бергамаскі, починаючи з 1/8 фіналу обіграли «Кальярі» (3:1), «Лаціо» (3:2) і «Наполі» (3:1). До речі туринський клуб також багато забивав на попередніх стадіях. «Юве» обіграв «Дженоа» (3:2), СПАЛ (4:0) і «Інтер» (2:1). Обидві команди забили по дев'ять м'ячів, тобто в середньому по три голи за гру.

«Аталанта», до речі, і в Серії А вже наколотила 90 голів! У «Ювентуса» всього лише 73 забитих м'ячі. За тур до завершення чемпіонату бергамаскі йдуть другими (78 очок), випереджаючи п'ятий «Ювентус» (75). «Юве» після несподіваної домашньої поразки від «Мілана» (0:3) швидко зібрався і обіграв дуже сильні команди - в гостях (1:3) «Сассуоло» Де Дзербі, який очолить «Шахтар». І дай Бог! Нехай Де Дзербі добре працює в «Шахтарі». Бажаю йому удачі! Потім туринці вдома обіграли чемпіона «Інтер» в супертрилері з рахунком 3:2, граючи з 55-ї хвилини в меншості. Вирішальний внесок у перемогу вніс колумбієць Хуан Куадрадо. Це був дуже цікавий матч! До речі, нічия з міланцями викреслила б «Юве» з боротьби за Лігу чемпіонів, а так ще є надія. Я не сумніваюся, що туринці в заключному турі обіграють «Болонью» і наберуть 78 очок. Туринці будуть розраховувати на те, що «Аталанта» вдома не поступиться «Мілану».

«Аталанта» Гасперіні зараз дуже впевнена в собі. Вони штампують перемоги одну за одною і забивають при цьому цілий мішок голів. Бергамаскі просто отримують задоволення від гри. Вони створюють дуже багато моментів і комбінують. Дуже приємно, що наш Руслан Маліновський став лідером майже всіх атак. Від нього йде вся гострота і конструктив. Маліновський в грі «Аталанти», як риба в воді, бо це філософія Гасперіні. Вона дуже до душі Руслану, який віддає і забиває майже в кожному матчі. Суперники думають, як його нейтралізувати. Маліновський сильніший духом за дуже сильного свого одноклубника Ілічича, який після переходу Гомеса в «Севілью» приміряв на себе майку лідера. Але Руслан швидше приймає рішення і готовий постійно обслуговувати партнерів, які перебувають в кращому становищі. Ілічич же часто тягне ковдру на себе і перетримує м'яч.

«Аталанті» з «Ювентусом» буде складніше, тому що туринці вміють нейтралізувати командну гру суперника та їхніх лідерів. Вони грають щільно і пресингово, нав'язуючи свою гру. Але зараз «Аталанта» значно краще у всьому: А) в турнірній таблиці Б) за психологією В) за демонстрованою грою Г) за кондиціями Д) за забитими м'ячами і створюваних моментах. «Аталанта» забиває практично в кожному матчі. Вона заб'є і в цьому поєдинку. До речі, впевнений, що Руслан обов'язково буде до цього причетний. Він заб'є або віддасть.

Оскільки «Юве» грає на межі фолу, він може залишитися в меншості. Або ж туринці сфолять в ударній зоні, а ми знаємо стандарти Маліновського з цих зон. Кубок виграє «Аталанта» та обидві команди заб'ють! А як інакше? На полі будуть знаходяться такі майстри. Не пропустіть цей матч. Встигните виспатися! Ви від цього фіналу отримаєте багато яскравих емоцій і вражень», - сказав Грозний.

Матч «Аталанта» - «Ювентус» відбудеться 19-го травня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Колишній абсолютний чемпіон світу: «Усик виграє у Джошуа 10 боїв з 10»
Бокс | 18 березня 2024, 14:43 1
Колишній абсолютний чемпіон світу: «Усик виграє у Джошуа 10 боїв з 10»

Джош Тейлор не вважає, що Ентоні здатен перемогти Олександра

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 7
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.