Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 травня 2021, 21:22
99201
5

Колишній тренер Кличка пояснив, чому Володимир програв Ф'юрі і Джошуа

У всьому винен Віталій?

| Оновлено 19 травня 2021, 21:22
99201
5
Колишній тренер Кличка пояснив, чому Володимир програв Ф'юрі і Джошуа
Getty Images / Global Images Ukraine. Володимир Кличко і Ентоні Джошуа

Джеймс Алі Башир, колишній тренер екс-чемпіона світу з боксу у важкій вазі Володимира Кличка, розповів, чому, на його думку, його підопічний поступився в поєдинках з Тайсоном Ф'юрі і Ентоні Джошуа.
 
«Ми обговорювали з Володимиром його бій з Ф'юрі. Він зрозумів, що робив неправильно. Справа була в його настрої, в тому, як працював його кут. Тренер - водій, боксер - машина. Тренер повинен був говорити, що робити. Справа була в тому, як спрацював кут.
 
Я не думаю, що тоді його наздогнав вік. Питання було в неправильних установках в кутку від Джонатана Бенкса і Віталія Кличка. Не знаю, що було за фактом, але думаю, справа була в тренерських установках.
 
Те ж саме сталося і в поєдинку з Ентоні Джошуа. Віталій Кличко тоді сказав Володимирові не добивати Джошуа після нокдауну, але Віталій не був тренером. Тренером Володимира був Бенкс. Він повинен був сказати Віталію: я тут тренер, говорити буду я. Подібні рішення повинен приймати тренер.
 
Коли Володимир Кличко послав Джошуа в нокдаун, я буквально чув, як Еммануель Стюард (покійний тренер Кличка. - прим.) кричав зі своєї могили: «Іди за ним, йди за ним, йди за ним». Але поради зменшити оберти в тій ситуації могли піти на користь тільки молодому боксерові. Такі поради не в плюс для вікового бійця. Джошуа зміг зібратися. Володимир повинен був йти на добивання, він повинен був йти ва-банк і віддати всього себе. Але Володимир його відпустив, і в якийсь момент бою Ентоні сказав Кличко, що нокаутує його. Він сказав це», - сказав Башир.
 
Відзначимо, що Ф'юрі переміг Кличка одноголосним рішенням суддів у листопаді 2015 року, Джошуа переміг технічним нокаутом в 11-му раунді в квітні 2017 року.
 
Читайте також: Колишній тренер Кличка: «Я кричав Володимиру: «Добивати Джошуа, добивай!»
 

Оцініть матеріал
(708)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 0
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 18
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Можливо, справа не тільки у віці, і в тренерських настановах. Зіграли роль і майстерність, і вага, і габарити суперників. До того ж Володимир не налаштувався як слід на обидва поєдинки. Думав не так про перемогу, як про Хайден, дитину і т. д.
Vytas Meskauskas
Это правда но проиграл он иза возраста. Последние 5 боёв Кличко уже не был так быстр в защите. Если бы он был не много по моложе то к 5 раунду и Джошуа и Тайсон упали бы. У них защиты практически нет , пропускают удары. Кличко вырубил бы эти большие мишени. Вообще надо попробовать однозначно выйти в ринг, даже в 45 будет фаворитом.
mb_cdi
Кличко проиграл только по одной причине-нашлися достойные соперники с его же габаритами. Все ето чушь....типа Виталий сказал не добивать Джошуа.
buIIyUA
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил