Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 19 травня 2021, 20:58
2892
1

Аталанта - Ювентус. Прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на матч фіналу Кубку Італії

| Оновлено 19 травня 2021, 20:58
2892
1
Аталанта - Ювентус. Прогноз на матч Артема Федецького
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на фінальний матч Кубка Італії «Аталанта» - «Ювентус».
«Аталанта» в цьому сезоні жодного разу не програла «Ювентусу»? Але це фінал Кубка Італії! Так, «Аталанта» набрала пристойний хід. Бергамаски вже гарантували собі участь в Лізі чемпіонів. А «Ювентус» лихоманить пристойно і тут, мені здається, психологічна стійкість і моральна легкість буде у «Аталанти». Вони будуть не проти того, щоб до путівки в Лігу чемпіонів додати ще трофей Кубка Італії.

А «Ювентусу» втрачати нічого. Якщо команда в цьому сезоні залишиться без трофея, для них це буде повна катастрофа. А якщо туринці ще не потраплять і в Лігу чемпіонів, це буде повне фіаско.

Буду вболівати за Маліновського і «Аталанту». У них така симпатична команда. Але, мені здається, що «Ювентус» переможе. Так, у «Аталанти» дуже зіграна команда. Гасперіні зробив дуже хорошу команду. Нехай «Аталанта» - гроза авторитетів, але тим не менше «Ювентус» є «Ювентус». Маліновський, якщо заб'є і повторить те, що він зробив в Серії А, це буде шикарно. Але, хоч як крути, мені здається, Кубок дістанеться «Ювентусу».

Чи буду відправляти Маліновському смску перед матчем? Ні! (Сміється) Маліні зараз, напевно, стільки смсок відправляють, що він не встигає все читати. Тим більше з огляду на свіжі новини, що Русланом цікавляться гранди європейського футболу ПСЖ, «Інтер», ця смска може бути навіть не прочитана (сміється). Тому будемо просто дивитися футбол і вболівати за команду Маліновського.

Оцінити рівень Руслана? Маліна шикарно виглядає зараз. Те, що до нього проявляють інтерес ПСЖ і «Інтер», це вже багато про що говорить. «Аталанта» в потрібний час його взяла, коли він заявив про себе в Бельгії. Але він теж багато працював, як Зіна. Спочатку Руслан і в заявку, бувало, не потрапляв, і грав, виходячи на заміну. Він забивав, робив асисти і все одно виходив тільки на заміну. У «Аталанти» був капітан команду Гомес, який перейшов в «Севілью». Гасперіні розумів, що Маліновський стукає в двері основи, але він не міг посадити на заміну такого авторитетного капітана. Але вийшов конфлікт, Гомес пішов в «Севілью», а Маліновський розправив крила на повну і став лідером команди. Дай Бог, Руслан вдало виступить на Євро і тоді, найімовірніше, він змінить клубну прописку. Може і не поміняє чемпіонат Італії. Хоча може бути такий варіант, що він змінить навіть країну. Подивимося. Я думаю, Руслан вже готовий до переходу в топ-клуб. Він зараз, напевно, найстабільніший гравець у збірній України. Він всі матчі провів на досить хорошому високому рівні», - сказав Федецький.

Матч «Аталанта» - «Ювентус» відбудеться 19-го травня. Початок зустрічі о 22:00.

Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 в складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА-2008/09 в складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Артем Федецький
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італія, Німеччина та Англія. Гонка за додаткові путівки до Ліги чемпіонів
Футбол | 19 березня 2024, 06:45 8
Італія, Німеччина та Англія. Гонка за додаткові путівки до Ліги чемпіонів

Найкращі дві асоціації в рейтингу за сезон отримають перепустки

Де дивитись онлайн матч відбору до Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна
Футбол | 19 березня 2024, 00:31 7
Де дивитись онлайн матч відбору до Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна

21 березня о 21:45 відбудеться півфінал плей-офф кваліфікації Євро-2024

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
hawk
Малиновский в запасе до 77 мин.)))