Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 травня 2021, 00:36
31526
0

Прогноз Олександра Шовковського на фінал Кубка Італії

Гра відбудеться 19 травня

| Оновлено 19 травня 2021, 00:36
31526
0
Прогноз Олександра Шовковського на фінал Кубка Італії

В Італії все готово до розіграшу останнього трофею сезону. Найрезультативніша команда Серії А «Аталанта» спробує виграти Кубок Італії другий раз в історії. Її суперник – «Ювентус», офіційним беттінг-партнером якого є Parimatch. Туринці вигравали цей трофей більше за всіх (13), але цього сезону вони втратили чемпіонство після дев’яти тріумфальних сезонів поспіль. Чим закінчиться це протистояння, аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Прогноз на матч «Аталанта» – «Ювентус»: обидві заб’ють. Коефіцієнт – 1.7

Минулого року «Ювентус» також був у фіналі – поступилися «Наполі» у серії пенальті. «Аталанта» змагалася за трофей у фіналі 2019-го – програли «Лаціо» 0:2. Тепер невдахи двох останніх фіналів зіграють між собою.

 На шляху до фіналу «Аталанта» пройшла «Лаціо» та «Наполі», «Ювентус» – «Інтер». Але зараз набагато важливішими є останні результати команд, а не перемоги, які вони здобули декілька місяців тому. «Аталанта» не програє десять матчів поспіль – з 16-го березня, коли поступилася «Реалу». З цих десяти матчів бергамаски виграли вісім, загальний рахунок десяти матчів – 27:11.

 «Ювентус» у суботу переміг «Інтер» 3:2, але це була дуже скандальна перемога з дивними рішеннями арбітра. Загалом у «Юве» дві поразки в останніх семи матчах: 0:3 від «Мілана» та 0:1 саме від «Аталанти». Але були ще нічия з «Фіорентиною», дуже складний матч з «Удінезе» (2:1), втрати очок з «Торіно» та «Беневенто» зовсім нещодавно – «Ювентус» не має потужний вигляд, як і протягом усього сезону.

 Прогноз

Важко уявити матч, в якому «Аталанта» не забиває. Останньою такою була зустріч з «Інтером» у березні – 0:1, але тоді бергамаски 11 разів пробили з меж штрафного майданчика. До цього – 0:1 з «Реалом», де команда грала в меншості більшу частину матчу.

 «Аталанта» забила «Ювентусу» в семи останніх матчах, а ставка «обидві заб’ють» зіграла у чотирьох з останніх п’яти матчів між командами.

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.