Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 травня 2021, 22:52
1085
0

Брайтон - Ман Сіті. Прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на матч 31-го туру чемпіонату Англії

| Оновлено 18 травня 2021, 22:52
1085
0
Брайтон - Ман Сіті. Прогноз на матч Артема Федецького
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на матч 37-го туру Прем'єр-ліги Англії «Брайтон» - «Ман Сіті».

«Так, дійсно статистика на боці «Ман Сіті». «Городяни» перемагають «чайок» вже в дев'яти матчах поспіль. «Ман Сіті» до цього поступався «Брайтону» ще в 1989 році.

«Ман Сіті» - чемпіон. Це буде гра за імідж клубу. Переможну крапку вони вже давно поставили, створивши божевільний відрив від конкурентів. І тим не менше, коли я грав, по собі знаю, команда вирішує завдання або не вирішує, перемога є перемога. Треба виходити на поле і грати в футбол. Мені здається, Гвардіола більше довірить часу на полі тим футболістам, у яких до цього було менше ігрового часу. Ці хлопці вийдуть і будуть доводити, що вони не гірші. І тут «чайкам» може бути буде навіть складніше грати, ніж з основою. Вони захочуть показати себе, довести, що у них теж хороший рівень.

А «Брайтону» нічого не треба. Вони зберегли прописку в АПЛ. І для них це шанс проявити себе на тлі іменитого суперника. Але, мені здається, статистика з 1989 року не зміниться і «Ман Сіті» знову переможе, можливо, не розгромно, а десь в один гол.

Що можу сказати про Зінченка? Однозначно він в цьому сезоні виріс. Це та людина, яка показала мільйонам хлопчаків, які мріють грати в хороших клубах калібру «Мілана», «Інтера» та «Барселони», як потрібно терпіти і працювати. Якщо на кожному тренуванні ти будеш віддавати всього себе, то можна всього досягти. Якщо ти ставишся до тренування, як до матчу, то і результат з'являється. Тобто на тренуваннях потрібно проявляти свої найкращі якості. І ось Зіна довів! Його списували, багато критики було на його адресу з боку фанатів. І він багато разів міг піти в «Вулверхемптон» або інші клуби, щоб там грати стабільно. Але він перетерпів. Я сам такий же був. Коли грав за «Шахтар», розумів, що дуже важко потрапити до складу, де грають футболісти з трансферною вартістю 20-25 млн євро. Ті ж Вілліан, Коста, Фернандіньо, Срна. Я завжди робив все можливе. І кожне тренування з такими футболістами йде, як то кажуть, в скарбничку. Зіна терпів, доводив. І, можна сказати, що у нього є також талант. Зіна своєю працездатністю і ставленням до справи довів зараз, що він топ-футболіст. Він зараз залізобетонний гравець першої одинадцятки Сіті. Він це заслужив своєю грою. І Зінченко довів хейтерам на що він здатний. Перетерпів і довів. І, думаю, зараз жоден експерт або фанат «Ман Сіті» не скаже, що Зіна слабкіше того чи іншого футболіста. Тепер, навпаки, інші футболісти, більш імениті будуть доводити, що вони не гірше за нього. А Зіна така людина, що він просто так своїм місцем не поступиться. Він не з тих людей, хто, потрапивши до складу, розслабиться.

У Шевченка перед Євро є два хороших козиря в рукаві у вигляді Зінченка і Маліновського? Так! Як каже Володимир Єзерський, це хребет! Тобто хребет у нас є! Зіна, Маліна і Степаненко в центрі поля - це дуже добре для команди. Мінімум три футболіста такого рівня це добре. А решта хлопців в збірній України також пристойного хорошого рівня. На Євро за нашу збірну потрібно однозначно вболівати, підтримувати її! Потрібно її підтримувати за будь-яких розкладів. Тим більше зараз у нас збірна, яка входить в список серйозних національних команд», - сказав Федецький.

Матч «Брайтон» - «Ман Сіті» відбудеться 18-го травня. Початок зустрічі о 21:00.

Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 в складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА-2008/09 в складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Артем Федецький
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього
Футбол | 18 березня 2024, 16:13 9
Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього

Клуб заздалегідь готує заміну Дмитру Різнику, основному кіперу

Анчелотті може прийняти рішення, яке переконає Луніна покинути Реал
Футбол | 19 березня 2024, 07:05 10
Анчелотті може прийняти рішення, яке переконає Луніна покинути Реал

Уже найближчим часом зірковий воротар «Реала» Тібо Куртуа повернеться у склад команди

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.