Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2021, 03:48
18802
20

Луческу розповів, коли у нього виникла ідея очолити Динамо

Румунський фахівець вперше задумався про це два роки тому

| Оновлено 18 травня 2021, 03:48
18802
20
Луческу розповів, коли у нього виникла ідея очолити Динамо
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

75-річний головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів про те, коли у нього виникла ідея повернутися в Україну і очолити київський клуб.

«Згадай, два роки тому матч Туреччина — Україна. Ігоре, тоді ми з тобою говорили телефоном про збірну України, яка була дуже молодою. А у мене збірна Туреччини була ще молодшою, ніж команда Шевченка. Зараз ця команда буде грати на чемпіонаті Європи. І Туреччина буде грати, яка нещодавно обіграла Нідерланди та Францію.

Була виконана величезна селекційна робота. Я об'їхав багато країн і клубів. Що мною керувало? Я взяв на себе відповідальність за збірну Туреччини. Це моя любов до футболу, моє життя. Всі наставники збірних раніше жили вдома, приїжджали тільки на матчі. А я там був постійно, я жив поруч із базою збірної. Щоб гравці це бачили і відчували. Я хотів зробити їх краще, підсилити. Я отримую від цього велике задоволення. Зараз футболісти дзвонять мені і дякують за те, що я їм допоміг.

Після тієї гри ти почав питати мене про «Динамо», мовляв, коли я приїду в цей клуб? Я відповів тоді: «Та ні, яке «Динамо»! Я зараз працюю в збірній». Ось тоді ця думка і з'явилася. Чому б не повернутися в чемпіонат України, де стільки хороших спогадів? Я багато років прожив в Україні», — розповів Луческу в інтерв'ю Ігорю Циганику.

Луческу очолює «Динамо» з липня 2020 року. Спеціаліст виграв з київською командою Суперкубок України, чемпіонат України та Кубок України.

Оцініть матеріал
(157)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Луческу очолив Динамо щоби довести чи насолити, якщо хочете, Ахметову.
SportsMan
Т.е. Цыганык два года назад ни с того, ни с сего взял и вдруг спросил, когда Луческу приедет в Динамо? Какие были основания такое спрашивать? И к тому же бывшего тренера Шахтера.
A.V.
Мірча - це ТРЕНЕР (кшталту В,В.Л.) . Ви днарські недоумки цього не зрозуміли. Тому він поротиме вас, наче шакалів, доки у нього стане сил. Конспектуйте і показуйте Дуєрбі пару років, щоб розумів, на яку попу нарвався...
var
всё сходится
начал следить за угасающим Шахтёром, выбрал момент, и попал в 10-ку
а не пришёл увидел
именно увидел и потом пришёл
zzg77
Цыганик уже бредит!!! Обкурился???