Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 травня 2021, 15:38
9115
11

Дружина Маліновського: «У Бергамо немає жодного ательє»

Дружина Руслана Маліновського розповіла про свій бізнес в Італії

| Оновлено 18 травня 2021, 15:38
9115
11
Дружина Маліновського: «У Бергамо немає жодного ательє»
Instagram. Роксана Маліновська

Роксана Маліновська, дружина 28-річного півзахисника «Аталанти» і збірної України Руслана Маліновського, збирається відкрити в Бергамо ательє під назвою «Mali».

«Багато збирала різної інформації, це не просто спонтанна ідея. Вже протягом року я її виношую. Насправді ще в Бельгії планувала чимось займатися, тому що просто сидіти вдома — це трохи не про мене. Оскільки Італія — ​​це країна текстилю, гріх не зв'язатися саме з модою і з одягом. У нас не просто бутик як масове виробництво, у нас ательє, і все, що ми робимо, ми робимо на місці. Це будуть унікальні речі, це не будуть 10-20 однакових речей різного розміру. Тут насправді такого абсолютно немає. Ательє тут немає жодного в місті.

«Mali» Руслана почали називати ще в Бельгії. Коротке, яскраве і пов'язане з нами. Ательє буде на шопінг-стріт, це пішохідна вулиця, там немає транспорту. Центр Бергамо зазнав багато бід і проблем через вірус. Журналісти мені вже пишуть, що, можливо, це його трохи пожвавить і дасть нове дихання місту. Чоловік не думав, що я настільки з головою в це занурюсь. Напевно, він не знав мене з цього боку, забув, якою я була, коли ми познайомилися. Я була вся в навчанні, він допомагав мені курсові писати. Тепер я маю офіційні документи як підприємець. Навіть якщо Руслан поїде звідси, я продовжу функціонувати і платити податки. Ми завжди зможемо сюди повернутися. Ми закохані у це місто, і після завершення кар'єри ми подумаємо про те, щоб сюди повернутися. Хоча, хто знає, можливо, і не доведеться звідси їхати...», — розповіла Роксана.

Оцініть матеріал
(87)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
INMSpace
Бергамо, Нью-Йорк... Что за странный спор? У каждого из нас есть свои предпочтения, свои ценности. Кто-то мечтает жить в центре мегаполиса, другой был бы счастлив в домике на природе. Думаю, Малиновские без помощи экспертов) разберутся, где им осесть после завершения карьеры Руслана.
pl2012ua
- у вас є сорочки?
- так, малі.
аоот оооит
Бергамо - село в тени милана по итал меркам
Alex86 1
Слушай, старик, у вас в ювелирнoм
магазине драгoценнoсти принимают?
- Сделаем! - Вздрoгнули.
Maks
Давай просвещай эту Италию недоразвитую..кто такой Гуччи по сравнению с женой Малиновского
umnuy2
саленко олег тоже говорил что в Испании останется....в итоге у нас бухает
Владимир Копяк
Что она так влюблена в этот город? Большая деревня с ярко выраженным центром города, ничего интересного как для жизни.... Если уж и оседать где-то навсегда , то только в Нью Йорке....
Гаврик Кировоградский
В гости со своим самоваром