Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 травня 2021, 20:53
1513
0

Брайтон - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Обидві команди вирішили задачу на сезон

| Оновлено 18 травня 2021, 20:53
1513
0
Брайтон - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ManCity

У вівторок, 18-го травня, в Брайтоні на стадіоні «Амекс» в рамках матчу 37-го туру чемпіонату Англії місцевий «Брайтон» прийме «Манчестер Сіті». Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

«Брайтон»

«Альбіон» залишився в Прем'єр-лізі на наступний сезон. Таким чином, команда з Брайтона вирішила головне завдання на сезон. На даний момент в активі «чайок» 38 очок і сімнадцята позиція в турнірній таблиці. Вони ще можуть піднятися на пару позицій вгору, але думається, що це не особливо важливо, оскільки головним завданням було зберегти прописку в еліті. Безумовно, «Брайтон» міг розраховувати і на більш високе місце, але склад команди і гра в цьому сезоні не дозволили цього зробити.

В останній грі підопічні Грема Поттера змогли відібрати очки у мотивованого «Вест Хема» і, по суті, позбавили його шансів поборотися за місце в Лізі чемпіонів. До цього була гостьова поразка від «Вулверхемптона» і домашня перемога в матчі з «Лідсом».

Відразу чотири гравці «біло-синіх» знаходяться в лазареті. Це Тарік Лемпті, Соломон Марч, Йоел Велтман і Деві Проппер. Їхня участь в матчі під питанням. А ось хто точно не зіграє проти чемпіона Англії, так це дискваліфіковані Льюс Данк і Ніл Мопе.

«Манчестер Сіті»

Фантастичний сезон для «Манчестер Сіті» добігає кінця. Команда Хосепа Гвардіоли вже виграла Кубок англійської ліги, а також достроково завоювала золоті медалі англійської Прем'єр-ліги. Крім цього, «городяни» вийшли у фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи Ліги чемпіонів, де 29 травня зіграють проти «Челсі». Єдиний трофей, який точно не підкорився «Манчестері Сіті» в цьому сезоні, це Кубок Англії. У найстарішому турнірі манчестерці в півфіналі поступилися «Челсі».

Що стосується чемпіонату Англії, то тут в активі команди українця Олександра Зінченка 83 очка та 13 пунктів переваги над другим «Манчестер Юнайтед». Відчутна перевага і справедливе чемпіонство. В останній грі «блакитні» влаштували «перестрілку» з «Ньюкаслом», але таки змогли здобути перемогу з рахунком 4:3. А до цього була репетиція фіналу Ліги чемпіонів проти «Челсі», яку підопічні Гвардіоли провалили, програвши 1:2.

В цілому, у «Манчестер Сіті» всі в строю, але невеликі пошкодження є у Серхіо Агуеро і Кевіна Де Брюйне, тому, можливо, Хосеп Гвардіола не стане ризикувати цими футболістами і дасть їм відпочити.

Історія зустрічей

25 матчів, 16 перемог «Манчестер Сіті», чотири вікторії «Брайтона» і п'ять нічийних результатів - така статистика в очних протистояннях команд. Різниця забитих і пропущених 53:26 на користь «городян».

У першому колі «Манчестер Сіті» мінімально переграв «Брайтон» завдяки голу Філа Фодена.

Орієнтовні склади:

«Брайтон»: Санчес, Вайт, Вебстер, Берн, Гросс, Альсате, Біссума, Модер, Троссард, Джаханбахш, Велбек.

«Манчестер Сіті»: Карсон, Зінченко, Аке, Гарсія, Вокер, Фернандіньо, Марез, Фоден, Торрес, Стерлінг, Жезус.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.49 по лінії Parimatch.

18 травня, вівторок

«Брайтон» – «Манчестер Сіті»
Брайтон. Стадіон «Амекс». 21:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports+»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 6,90
  • 4,50
  • 1,49
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.