Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 18 травня 2021, 02:45
38255
5

Стало відомо, коли Ярославський повернеться на стадіон Металіст

Колишній президент «Металіста» відвідає матч «Метал» — «Кривбас» 29 травня

| Оновлено 18 травня 2021, 02:45
38255
5
Стало відомо, коли Ярославський повернеться на стадіон Металіст
ФК Металіст. Олександр Ярославський

Колишній президент харківського «Металіста» Олександр Ярославський вперше за дуже довгий час відвідає стадіон «Металіст». Ярославський буде особисто присутній на поєдинку 24-го туру Другої ліги України «Метал» — «Кривбас», який відбудеться в суботу, 29 травня.

«Можу вам сказати одне: 29 травня в Харкові буде остання гра «Метала» в цьому сезоні в Харкові. Саме на цьому матчі планується повернення Ярославського на стадіон «Металіст». Знаю, що в харківському клубі готуються до того, що Олександр Ярославський приїде підтримати «Метал» якраз в цій грі. Це буде зроблено, по-перше, для того, щоб показати, що він вболіває за цю команду. По-друге, щоб поспілкуватися з уболівальниками і розповісти про плани на наступний сезон.

Так що 29 травня ви зможете отримати інформацію з перших вуст — яким буде «Метал» в наступному році. Буде це «Метал», або буде це «Металіст» вже у Першій лізі, якими будуть трансфери...

Давайте дочекаємося Олександра Ярославського, і я думаю, що харківські вболівальники отримають можливість вживу запитати, яким буде «Метал» або «Металіст» вже у наступному році», — заявив журналіст Ігор Циганик.

Джерело ФК Метал
Оцініть матеріал
(376)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Не знаю. Якось не має в мене впевненості в Ярославському. Дуже легко риги йому прищемили хвоста. Аби не сталося так, що підніме він знову Металіст, а потім знову з'являться риги на все готове.
VAD
Барыга с замашками князька, но массы схавают
var
Ооооо Яруд поднялся чуток
надо было на Николаев-2