Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 20 липня 2021, 16:18
3901
7

В.о. мера Харкова: «Спілкуюся з Ярославським з приводу Металіста»

Ігор Терехов - про ситуацію з відродженням «Металіста»

| Оновлено 20 липня 2021, 16:18
3901
7
В.о. мера Харкова: «Спілкуюся з Ярославським з приводу Металіста»
strana.ua. Ігор Терехов

Виконуючий обов'язки мера Харкова Ігор Терехов розповів про свою участь в процесі відродження «Металіста»:

- Як ви можете допомогти відродженню «Металіста»?
- Все дуже просто. Якщо область передасть Харкову стадіон, базу та академію «Металіста», а вона повинна це зробити, то інфраструктура буде належати місту. Ми зможемо її утримувати і при необхідності виділяти певні фінанси на її вдосконалення. Справа в тому, що багато там вже прийшло в непридатність. Нам потрібно все це відновлювати. Тому, що стосується інфраструктури, ми готові її взяти, готові приводити в порядок. А клуб «Металіст» буде тренуватися на базі, грати на стадіоні, буде у нього академія, де діти будуть займатися і потім приходити, можливо, у великий футбол.

- Як ви бачите співпрацю з Ярославським, якщо «Металіст» повернеться? Майно будете передавати, продавати або здавати в оренду?
- Ми не розглядаємо систему продажу взагалі. Це буде комунальна власність міста. Своїм рішенням в міськраді ми прописали, що певна частина інфраструктури не підлягає відчуженню.

Ми знайдемо розумне рішення, щоб клуб «Металіст» грав на стадіоні «Металіст» і тренувався на базі «Металіста». Футбольна академія буде теж називатися «Металіст».

- Інфраструктура в поганому стані, і за ці роки її експлуатував хтось і продовжує експлуатувати...
- Нехай експлуатують, поки ми її не заберемо.

- Ярославський звернувся до преси і заявив, що якщо інфраструктуру не почати ремонтувати зараз, то можна не встигнути до єврокубків...
- Я не приховую, що я спілкуюся з Ярославським з приводу «Металіста». Треба підготуватися до його відродження. Як то кажуть, готуй сани влітку. Кожен повинен пройти свій шлях. Зокрема, менеджмент «Металу», потім «Металіста», повинен теж пройти свій шлях. І по тренерському складу, і по селекції гравців...

Тренери повинні працювати з футбольною командою, а місто має забрати в комунальну власність стадіон, базу та академію і приводити їх до ладу. Розрахувати сили і засоби так, щоб, коли команда потрапить в єврокубки, стадіон був атестований. Стадіон же у нас був прекрасним, одним з найкращих в Україні і в Європі. Таким він і повинен залишатися.

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
justhateme
---------------------------------------------------------------------
Все дуже просто. Якщо область передасть Харкову стадіон, базу та академію «Металіста», а вона повинна це зробити, то інфраструктура буде належати місту. Ми зможемо її утримувати і при необхідності виділяти певні фінанси на її вдосконалення. Справа в тому, що багато там вже прийшло в непридатність. Нам потрібно все це відновлювати. Тому, що стосується інфраструктури, ми готові її взяти, готові приводити в порядок.
---------------------------------------------------------------------
О, вот и включился политический трёп ни о чём. "Если", "когда", "мы будем", "нам нужно", "мы готовы". Нужно чтобы и.о. мэра начал отвечать за слова и делать что-то, а не насыпать слова ради слов.
Олег Мандрівник
Нифига не понял, кроме того что торги ещё идут
Mr.Frost
— Инфраструктура в плохом состоянии и за эти года ее эксплуатировал кто-то и продолжает эксплуатировать…
— Пусть эксплуатируют, пока мы ее не заберем.
Що це чмо мало на увазі?
eretyk
не забудьте уточнить у ярославского все ли налоги он уплатил??? Пусть покажет декларацию и отдельно объяснит ситуацию с Пари матч - онлайн казино которое работало ВСЕ ВРЕМЯ НЕЗАКОННО!!!! Он все штрафы уплатил??? Сколько денег в бюджет ушло???
Анатолий Байбаков
Наконец у инфраструктуры ФК Металлист появится хозяин а не мародеры!
Oxrannik.ua
У фанов сов пуканы рвутся по поводу возрождения метала, по крайне мере только они негативно высказываться