Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 травня 2021, 14:54
3370
6

Олександр СОПКО: «Луческу вдалося швидко змінити рівень Динамо»

Спеціаліст підбив підсумки перемоги київської команди в УПЛ

| Оновлено 16 травня 2021, 14:54
3370
6
Олександр СОПКО: «Луческу вдалося швидко змінити рівень Динамо»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Колишній футболіст «Шахтаря» Олександр Сопко прокоментував перемогу київського «Динамо» в чемпіонаті України сезону 2020/2021.

«Я був здивований запрошенням Мірчі Луческу на посаду головного тренера «Динамо». Бачив в цьому більше ризику, ніж здорового глузду. Викликало подив і те, що по ходу чемпіонату румунському фахівцеві вдалося змінити гру команди, її рівень. Робота попередніх тренерів «біло-синіх» виявилася недостатньою для цього. Досвід Луческу і його добре знання українського футболу дозволили витягнути з динамівців додаткові ресурси.

І коли прийшли перші перемоги, а це сталося відразу, починаючи з Суперкубка, команду вдалося позитивно зарядити. Але ж до цього динамівці були пригніченими. Колишні наставники «Динамо» намагалися йти по одній канві, вести команду в одному напрямку. А тут прийшов фахівець зі свіжим поглядом. У Луческу відразу вийшло надати підопічним впевненості, динамівці стали додавати від гри до гри. Мірча Луческу вміє будувати колектив і швидко знаходить потрібні важелі управління.

Здивувало те, як все швидко у «Динамо» вийшло. Це відбувалося на тлі падіння «Шахтаря» і ще більше переконувало у правильності обраного киянами шляху. Хотілося б частіше так дивуватися. І по інших командах також. Зазначу, що «Зоря» також зростає. Якщо їй вдасться зберегти нинішній склад, то вона включиться у боротьбу за чемпіонство. Крім того, нинішня перша шістка команд УПЛ вже дозріла для того, щоб відбирати очки один в одного», — вважає Сопко.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bolshoi
Команда была готова, и по составу и по настрою. Зёрна упали на благодатную почву, и сразу дали всходы.
mb_cdi
Луческу тренер мирового масштаба!
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Burevesynik
""Кроме того, нынешняя первая шестерка команд УПЛ уже созрела для того, чтобы отбирать очки друг у друга, — считает Сопко.""
Апупеть!!! Т.е. раньше такого не наблюдалось??? Экспэрд блин...
Bolshoi
А по поводу Михайличенко, небыли ли его действия откровенным саботажем? Всё, что можно было сделать неправильно, всё сделал.