Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 травня 2021, 19:11
1293
0

Атлетік – Реал. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

Права на помилку у команди Зінедіна Зідана більше немає

| Оновлено 16 травня 2021, 19:11
1293
0
Атлетік – Реал. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Ось і підійшли ми до вирішального моменту в чемпіонській гонці іспанської Ла Ліги, у якій досі формально беруть участь відразу чотири команди. Певно, що у «Севільї» дуже великі шанси вилетіти з цього мікро-змагання вже за підсумками недільних поєдинків 37-го туру національної першості, проте «Реал» і «Барселону» ніхто не збирається обходити увагою. На мадридський клуб очікує дуже складний іспит – матч у Країні Басків проти «Атлетика» з Більбао.

«Атлетік»

Скоріше за все, отримати більш незручного суперника, ніж колектив Марселіно Гарсії Тораля, крім лобових зіткнень з прямими конкурентами, «Реал» в кінцівці сезону просто не міг. Битви на «Сан Мамесі» ніколи не були простими для «вершкових», а вже тим більше темпераментні баски висловлять бажання поставити підніжку клубу зі столиці країни в найбільш невідповідний момент. У той же самий час, свої завдання на сезон «Атлетик» вже встиг завершити невдачами.

У «левів» була унікальна можливість із двох спроб завоювати Кубок Іспанії в цьому році, але баскське дербі і протистояння проти каталонської «Барселони» завершилися для них невдачами. Окрім того, ми вже точно не побачимо «Атлетик» у наступному розіграші єврокубкових змагань, що також болісно вдарило по атмосфері усередині команди. У цьому і може ховатися причина двох поспіль втрат очок у попередніх турах, які і стали причиною того, що баски будуть змушені лише спостерігати за суперниками, що вже відірвалися від них.

«Реал»

Підопічні Зінедіна Зідана допускали осічки синхронно зі своїми прямими конкурентами, тому так і не скористалися численними можливостями обійти своїх сусідів за містом, в підсумку чого доля титулу так і залишилася в руках мадридського «Атлетіко». Що залишається робити за такої ситуації «вершковим» зі своїми двома очками відставання? Певно, що нічого іншого, окрім як із передбачуваними серйозними зусиллями перемагати «Атлетик» і «Вільярреал» в останніх двох турах, і, може бути, удача знову посміхнеться «Реалу».

Не дуже в це віриться, та й іспанські ЗМІ вже почали готувати чернетки під можливу відставку французького наставника. Так чи інакше, але повернення чемпіонського титулу в минулому сезоні може обійтися «галактікос» невдачами у всіх турнірах  кампанії, що зібгає до кінця. Флорентіно Перес подібного може і не пробачити, та й є питання до того, чи готовий Зідан до жорсткої посадки, після такого яскравого польоту під час першої каденції?

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила в Суперкубку Іспанії, формально, на полі «Реала», і завершилася перемогою «левів» із рахунком 2:1.

У «Атлетика» все не дуже в порядку з результатами, що знаходить своє відображення навіть у матчах за порожніх трибун «Сан Мамеса». Останні дві зустрічі на цій арені завершилися для команди Марселіно з однаковим рахунком – нічия 2:2.

«Реал» невпевнено виглядає під час гостьових протистоянь у кінцівці сезону і має великі проблеми з колективами, що щільно захищаються, до яких також можна віднести і басків. Лише дві перемоги залишилися за «бланкос» під час п'яти останніх виїздів.

Орієнтовні склади

«Атлетік»: Сімон – Баленсіага, Мартінес, Нуньєс, Де Маркос – Морсільо, Гарсія, Венсендор, Беренгер – Сансет, Вільялібре.

«Реал»: Куртуа – Мігель, Начо, Мілітан, Одріосола – Асенсіо, Каземіро, Модріч – Вінісіус, Бензема, Вальверде.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що мадридський «Реал» у цьому поєдинку зуміє здобути перемогу, але з мінімальною перевагою за рахунком. За таких умовах, ставка «Перемога Реал Мадрид в один м'яч: так» за 3,60 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

16 травня, неділя

Атлетік – Реал
Більбао. «Сан Мамес». 19:30
ТБ-трансляція на сервисі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 5.75
  • 4.33
  • 1.53
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне
Футбол | 11 травня 2024, 02:23 0
ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне

У гостей забили: Фраттезі, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартінес та Тюрам

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.