Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 16 травня 2021, 20:56
1514
0

РБ Лейпциг - Вольфсбург. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український експерт поділився очікуваннями від гри Бундесліги

| Оновлено 16 травня 2021, 20:56
1514
0
РБ Лейпциг - Вольфсбург. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 33-го туру Бундесліги Німеччини «Лейпциг» - «Вольфсбург».

«Залишилося два тури до завершення цього сезону Бундесліги. І що ми маємо? «Баварія» - чемпіон, «Боруссія» Дортмунд - володар Кубка Німеччини, Флік приймає збірну Німеччини. А на його місце в «Баварію» приходить Нагельсманн. Розе переходить з менхенгладбахської «Боруссії» в дортмундську. До речі кажучи, з молодим Терзичем дортмундці виграли шість матчів поспіль. При цьому «Боруссія» з Терзичем двічі обіграла амбітний «Лейпциг» Нагельсманна - в Бундеслізі і в фіналі Кубка.

«Лейпциг» після інформації про перехід їхнього рульового в «Баварію» дуже засмутився і двічі програв дортмундцям. Вони знаходяться в не дуже доброму психологічному стані, хоча й дуже успішно боролися з «Баварією» за Салатницю весь сезон. Але на переможний фініш їм не вистачило сил.

Навіть маючи чотири очки переваги над «Вольфсбургом» «Лейпциг» може не фінішувати другим в разі поразки в особистій зустрічі. «Вольфсбург», до речі, теж зовсім недавно поступився дортмундцям (0:2). «Лейпциг» влаштує і нічия в матчі з «вовками», щоб за тур до закінчення чемпіонату забезпечити собі «срібло». А «Вольфсбург» в разі поразки від «биків» може з третього місця опуститися навіть на п'яте. Тому боротьба між «Лейпцигом», «Вольфсбургом», «Боруссією» Дортмунд і «Айнтрахтом» буде дуже цікава.

«Лейпциг» та «Вольфсбург» однаково забили - по 57 м'ячів. У кожному матчі команди створюють дуже багато моментів. Хочу звернути увагу на те, що Нагельсманн, незважаючи на свою молодість, має дуже сильний характер. Він максимально мобілізує команду, щоб перед своїм переїздом до Мюнхена допомогти «Лейпцигу» фінішувати на почесному для себе другому місці. Це справа честі для Нагельсманна. Тому припускаю, що «бики» зіграють трохи більш прагматичніше звичайного, а не романтично. Я не виключаю нічийного результату», - сказав Грозний.

Матч «Лейпциг» - «Вольфсбург» відбудеться 16-го травня. Початок зустрічі о 21:30.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.