Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 15 травня 2021, 19:18
1451
0

Ювентус - Інтер. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився прогнозом на гру Серії A

| Оновлено 15 травня 2021, 19:18
1451
0
Ювентус - Інтер. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 37-го туру італійської Серії А «Ювентус» - «Інтер».

«На фінішній прямій італійського чемпіонату стає все цікавіше для вболівальників і все більш напружено для ряду команд. Ми знаємо ім'я чемпіона - це «Інтер», який продовжує свою переможну ходу, штампуючи перемоги і не збирається зупинятися. Також ми знаємо, що «Парма» і «Кротоне» вилітають із Серії А. І визначиться ще третя команда на пониження в класі.

Хочу, щоб читачі уважно проаналізували: «Наполі» Гаттузо п'ять разів виграли і двічі зіграли внічию в тому числі з «Інтером». «Аталанта» з 14 матчів Серії А 12 виграла і двічі зіграла! Це взагалі фантастика! Наш Маліновський стає лідером команди, в кожному матчі забиваючи або віддаючи. Руслан веде команду вперед! Вже багато хто забув, що в «Аталанті» Гомес був лідером і капітаном. У футболі все швидко змінюється. Прокинувся після двох поразок сонний «Мілан». Вони поступилися «Лаціо» і «Сассуоло», а потім в трьох переможних матчах поспіль забили 12 голів! Вони два забили «Беневенто» (2:0) і 10 забили в Турині - три «Ювентусу» (3:0) і сім «Торіно» (7:0). «Россонері» не пропустили при цьому жодного м'яча. Вирішальний матч сезону для «Мілана» буде з «Аталантою»!

І ось ми підійшли до «Ювентусу». Пояснити результати «Юве» дуже складно, так як там немає логіки. Вони втрачають очки з «Беневенто» (0:1) і «Торіно» (2:2), потім перемагають «Наполі» (2:1) і «Дженоа» (3:1), а після цього програють в Бергамо «Аталанті» (1:0). Потім вони розлютилися і обіграли 3:1 «Парму». Потім зіграли з «Фіорентиною» внічию (1:1) і перемогли на виїзді «Удінезе» (1:2). Але потім вдома поступилися несподівано «Мілану» 0:3. Але потім, зібравшись, туринці взяли верх над «Сассуоло» в гостях. «Юве» поставив себе в таке становище, що він зобов'язаний виграти три матчі, що залишилися. Після «Інтера» у них фінал Кубка з «Аталантою», а також заключний матч Серії А з «Болоньєю». Ух! Аж дух захоплює! Американські гірки відпочивають!

Протистояння великих клубів «Ювентуса» і «Інтера» завжди високої напруги при будь-яких розкладах. Конте зараз дає можливість своїм гравцям отримувати задоволення не тільки від чемпіонства, але і від якісно зіграних матчів. Антоніо із задоволенням продемонструє свою принциповість і професіоналізм в матчах, що залишилися. «Юве» ризикує дуже багато втратити. Вони вже передали чемпіонство «Інтеру» і можуть програти «Аталанті» Кубок, а потім ще й не потрапити в Лігу чемпіонів. Чи вірю я в це? Ні! Це з області фантастики. Дивіться, як швидко туринці відійшли від домашнього розгрому від «Мілана» (0:3) і обіграли в гостях творчий «Сассуоло» Де Дзербі, який найімовірніше стане керманичем «Шахтаря».

Думаю, що «Стара Синьйора» виграє в один м'яч у «Інтера», а вирішальний гол до свого активу запише їхній топ-лідер Кріштіану Роналду», - сказав Грозний.

Матч «Ювентус» - «Інтер» відбудеться 15-го травня. Початок зустрічі о 19:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.