Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 15 травня 2021, 19:17
1370
1

Челсі - Лестер. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився очікуваннями від фіналу Кубка Англії

| Оновлено 15 травня 2021, 19:17
1370
1
Челсі - Лестер. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на фінальний матч Кубка Англії «Челсі» - «Лестер».

«Щоб не допустити в Англії тотальної переваги манчестерських клубів, фіналістам Кубка «Челсі» і «Лестеру» довелося неабияк постаратися. У чвертьфіналі «Лестер» обіграв МЮ, а «Челсі» в півфіналі - «Ман Сіті». І тепер «аристократи» і «лисиці» два рази поспіль зустрінуться на полі - спочатку в фіналі Кубка, а потім в рамках 37-го туру АПЛ.

До речі в турнірній таблиці АПЛ команди розділяє всього два очки і обидва клуби хочуть потрапити в Лігу чемпіонів. Зараз «Лестер» третій, а «Челсі» - четвертий. З цим не дуже згоден «Ліверпуль», який обіграв МЮ на виїзді з рахунком 2:4 і реально включився в боротьбу! Тепер «мерсисайдці» за втраченими всього на очко відстають від «Челсі». В інших трьох матчах команда Клоппа очок не втратить і у неї буде 69 балів. Мені здається, «Ліверпуль» сто відсотків буде в четвірці Ліги чемпіонів. А хто буде там зайвим, «аристократи» і «лисиці» з'ясують в особистому двобої. Ось це інтрига! Але зараз про Кубок...

Суперники зіграли по-різному. «Лестер» обіграв в гостях МЮ (1:2), а «Челсі» несподівано програв в лондонському дербі «канонірам» (0:1). Правда, в цьому поєдинку Тухель перед фіналом не використав гравців основи Менді, Алонсо, Канте, Вернера. А Роджерс, природно, використовував всіх своїх кращих гравців в старті. Виграш в Манчестері допоможе їм швидше відновитися психологічно. Вони знову повернулися на третє місце і продовжують боротьбу.

Я думаю, що в основний час буде нічия, а пенальті - це велика психологія, гра нервів і посмішка фортуни! Хай пощастить сильнішому!», - сказав Грозний.

Матч «Челсі» - «Лестер» відбудеться 15-го травня. Початок зустрічі о 19:15.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил