Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 травня 2021, 21:44
2193
0

Брайтон - Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Важливий поєдинок для команди Ярмоленка

| Оновлено 15 травня 2021, 21:44
2193
0
Брайтон - Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/westham

У суботу, 15-го травня, в Брайтоні на стадіоні «Амекс» в рамках матчу 36-го туру чемпіонату Англії місцевий однойменний клуб прийматиме лондонський «Вест Хем». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Брайтон»

«Брайтон» в цьому сезоні вже все для себе вирішив. Незважаючи на те, що «чайки» займають лише сімнадцяте місце в турнірній таблиці, вони вже убезпечили себе від вильоту. Команда Грема Поттера має в своєму активі 58 очок і на десять пунктів випереджає «Фулгем», який вже не зможе її наздогнати. Таким чином, «Брайтон» виконав головне завдання на сезон і далі може спокійно догравати чемпіонат.

В останній грі «Альбіон» програв «Вулверхемптону», а до цього обіграв «Лідс». В цілому, весь сезон «чайки» провели хоч і нестабільно, але рівно. Бувало, що команда показувала хороший футбол, і заслужено залишається в англійській Прем'єр-лізі ще мінімум на сезон. Що стосується цієї гри, то «Брайтон», звичайно, буде явним аутсайдером протистояння, але не можна сказати, що він точно не візьме очки.

Лазарет «Брайтона» переповнений. Точно не вийдуть на поле в цьому матчі Тарік Лемпті і Соломон Марч. Також під питанням участь у зустрічі Флоріна Андоні, Йоеля Велтмана, Адама Лаллани і Деві Проппера. Льюс Данк і Ніл Мопе пропустять гру через дискваліфікацію.

«Вест Хем»

Для «молотобійців» зараз кожна гра на вагу золота. Команда Девіда Мойеса продовжує боротьбу за місце в Лізі чемпіонів. Зараз в активі «Вест Хема» 58 очок і шоста позиція в турнірній таблиці. Команда, за яку виступає українець Андрій Ярмоленко, на шість пунктів відстає від четвертого «Челсі», але при цьому у «Юнайтед» ще є гра в запасі. «Залізні» ще мають шанси на потрапляння в зону ЛЧ, але зробити це буде вкрай складно. Головне - виграти всі три матчі і там вже розраховувати на осічки конкурентів. Після «Брайтона» суперниками «Вест Хема» будуть «Вест Бромвіч» і «Саутгемптон». Здобути дев'ять очок в цих іграх цілком реально.

В останніх матчах підопічні Мойєса не блищать. У минулому поєдинку вони поступилися вдома «Евертону», а до цього на виїзді обіграли «Бернлі». Раніше також програли «Челсі» і «Ньюкаслу». Були в цьому сезоні періоди, коли «Вест Хем» виглядав дуже добре, але не обійшлося і без провалів. Звичайно, в матчі з «Брайтоном» «молотобійці» будуть фаворитами і повинні брати три очки.

Гру з «Брайтоном» можуть пропустити Арон Крессуелл, Мануель Лансіні, Артур Масуаку, Марк Нобл і Деклан Райс. Всі вони можуть не встигнути відновитися до поєдинку.

Історія зустрічей

Суперники виходили на поле один проти одного 26 разів. Десять матчів завершилися перемогами «Вест Хема», ще сім поєдинків виграв «Брайтон», а також було зафіксовано дев'ять нічиїх.

У першому колі в Лондоні опоненти зіграли в результативну нічию 2:2.

Орієнтовні склади:

«Брайтон»: Санчес, Берн, Вебстер, Вайт, Троссард, Біссума, Гросс, Джаханбахш, Модер, Зекірі, Велбек.

«Вест Хем»: Фабіанскі, Цоуфал, Доусон, Діоп, Крессуелл, Соучек, Лансіні, Форналс, Лінгард, Бенрахма, Антоніо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.40 по лінії Parimatch.

15 травня, субота

«Брайтон» – «Вест Хем»
Брайтон. Стадіон «Амекс». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 2,95
  • 3,50
  • 2,40
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.