Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 14 травня 2021, 03:22
4466
5

СКРИПНИК: «З приходом нового тренера гравці Динамо показали інше обличчя»

Головний тренер луганської «Зорі» прокоментував поразку в фіналі Кубка

| Оновлено 14 травня 2021, 03:22
4466
5
СКРИПНИК: «З приходом нового тренера гравці Динамо показали інше обличчя»
Sport.ua. Віктор Скрипник (ліворуч)

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник поспілкувався з представниками ЗМІ після фінального матчу за Кубок України, у якому його команда в додатковий час поступилася київському «Динамо» (0:1):

– По-перше, вітаю «Динамо» з перемогою. У Кубку з поля переможцем іде одна команда, і ми вітаємо динамівців із перемогою. Ми намагалися, щоб фінал був фіналом. Гра була тактично побудована правильно з нашого боку, але завжди вирішують нюанси, зокрема виконавська майстерність футболістів. Дійсно, з приходом нового тренера ті ж футболісти «Динамо» показали інше обличчя. Ми старалися як могли, у нас не було багато моментів, але водночас ми не давали великої свободи супернику.

– Як оціните сезон для «Зорі»?

– В принципі, сезон можна записати нам до активу. Почавши чемпіонат із двох поразок, ми закінчили його на третьому місці. Водночас не хочу сказати, що ми вичавили все з хлопців, але сміливо записуємо його до активу, навіть з урахуванням того, що були прикрі болючі поразки. Проте, ми знову треті, знову гратимемо в єврокубках, зробили маленький крок та вийшли до фіналу Кубка. Зроблю комплімент організаторам, цьому стадіону. Ми скучили за подібними святами футболу. Також хочу подякувати вболівальникам за підтримку. Але «Динамо» є «Динамо», і переможцем з поля мала піти одна команда.

– «Зоря», найімовірніше, не буде представлена ​​на Євро-2020. Вас, як тренера, влаштовує такий стан справ? Чи була у вас розмова з Андрієм Шевченком?

– Моїх гравців немає в заявці, тому розмови з тренером збірної у мене не було. Водночас ми маємо поважати рішення наставника національної команди. Ми не б'ємо себе в груди та не кричимо, що в нас найкращі гравці, але, як для нашого чемпіонату, у нас добротні футболісти. А викликати їх або не викликати – це не до мене питання.

– Ви сказали, що клуб робить усе, щоб зберегти кістяк. Але ціла група гравців неодноразово казала, що можуть залишити команду, плюс вас сватають до закордонного клубу...

– Хто каже – запитайте у них, звідки я знаю. Усе може бути, але у нас доволі солідний клуб, який хоче розвиватися й надалі.

– Які слова ви сказали хлопцям перед екстра-таймом? Склалося враження, що ваші підопічні хотіли виключно дотерпіти...

– Завжди легко казати по факту, після гри ми всі розумні. Я сказав, що ми граємо добре, не даємо шансів супернику, але це «Динамо». Кого не візьми, це топ-гравець для українського футболу. Ми не грали на нічию, шукали свої шанси, але кияни зараз – це не та команда, яка була минулого сезону. Їхня зіграність зіграла свою роль, що вони дотиснули нас у додатковий час. У нас була надія на стандартні положення, кілька разів удавалося вибігати... Не скажу, що ми грали феєрично, але якщо програли, десь щось не склалося.

– Третє місце – це ваш максимум у чемпіонаті України?

– У минулому сезоні третє місце ми завоювали в останньому турі, у боротьбі з «Десною» та «Динамо», у цьому ж воно далося нам легше плюс вийшли до фіналу Кубка України. Бажання хоч відбавляй, але треба дивитися в майбутнє. Хочеться, звичайно, щоб гра покращилася, а хлопці набралися досвіду.

– Чи є плани на міжсезоння?

– Ми збираємося 15 червня, на 25-е заплановано виліт на збір – і все закрутиться заново.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину
Хокей | 18 квітня 2024, 16:46 11
ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину

Українські хокеїсти закинули 7 шайб

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 9
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor77
Удачи команде !
sashkacom
Зоря молодці. Вболіваю за вас, за вашу натхнення гру! Жаль, що не взяли кубок.
Barsa
Не самую лучшую игру показали,но боролись до конца!Молодцы
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Жаирс
Мне нравятся команды, которые играют в футбол-такие, как Динамо, Шахтёр,Днепр и не приемлю таких,как Колос,Заря и ещё некоторые, которые играют в кость не жалея ни соперника,ни себя ради результата любой ценой. Из-за таких команд играющих в антифутбол, многие талантливые футболисты заканчивали карьеру в молодом возрасте,а некоторые становились инвалидами.