Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 травня 2021, 16:16
960
0

Тоттенгем – Вулвергемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Шпорам» необхідно брати три очки, інакше можна залишитися без єврокубків

| Оновлено 16 травня 2021, 16:16
960
0
Тоттенгем – Вулвергемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 16 травня, відбудеться матч 36-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому лондонський «Тоттенгем» на своєму домашньому стадіоні прийматиме «Вулвергемптон». Стартовий свисток пролунає о 16:05 за київським часом.

«Тоттенгем»

Нещодавно «шпори» опинилися в епіцентрі скандалу, оскільки стали одними із засновників Європейської Суперліги. Вони і ще п'ять англійських грандів разом з топ-клубами Іспанії та Італії пішли війною проти УЄФА та ФІФА, яку програли менше ніж за дві доби. Більше за всіх у всій цій історії постраждав Жозе Моуріньо, який був звільнений з поста головного тренера «Тоттенгема» разом з усім тренерським штабом через розбіжності з керівництвом клубу.

Поки клуб шукає нового наставника, тимчасово тренує першу команду Раян Мейсон, який останнім часом був наставником академії «Тоттенгема». В даний момент «Тоттенгем» йде на сьомому місці в турнірній таблиці АПЛ, маючи в активі 56 очок. Всього на одне очко відстають «Арсенал» і «Евертон», так що «шпори» ризикують залишитися взагалі без єврокубків.

«Вулвергемптон»

Команда Нуну Ешпіріту Санту в минулому сезоні здійснила відмінний вояж в Лізі Європи і дійшла аж до чвертьфіналу, поки не поступилася путівкою до наступного ранду іспанській «Севільї», яка згодом і виграла турнір. Але боротьба на два фронти не дозволила «вовкам» завершити сезон вище, ніж на сьомому місці. А через те, що володарем Кубка стала команда, яка не входить у топ-7, «Вулвергемптон» залишився в цьому сезоні без єврокубків.

Здавалося б, у «бродяг» з'явилася можливість повністю сконцентруватися на Прем'єр-лізі, але це не пішло на користь від слова зовсім. Після 35 турів у них 12 місце з 45 очками в активі. Шансів на єврокубки у «Вулвергемптона» практично немає, прописка в АПЛ на наступний сезон гарантована, а тому турнірних завдань на залишок сезону не залишилося. Майбутні матчі будуть більше розглядатися в якості підготовки до нового сезону.

Орієнтовні склади

«Тоттенгем»: Льоріс – Ор'є, Алдервейрелд, Даєр, Регілон, Ло Сельсо, Гейб'єрг, Бейл, Аллі, Хин Мін, Кейн.

«Вулвергемптон»: Патрісіу – Гувер, Коаді, Кілман, Айт Нурі, Моутінью, Невеш, Феррейра, Гіббс-Вайт, Поденс, Сілва.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Тоттенгем» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.55 по лінії Parimatch.

16 травня, неділя

«Тоттенгем» – «Вулвергемптон»
Лондон. Стадіон «Тоттенгем Готспур». 16:05
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.55
  • 4.43
  • 6.58
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.