Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 травня 2021, 20:14
1934
2

Ман Юнайтед - Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч АПЛ

| Оновлено 13 травня 2021, 20:14
1934
2
Ман Юнайтед - Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на пропущенийматч 34-го туру Прем'єр-ліги Англії «МЮ» - «Ліверпуль».

«У цього матчу є дуже багато прихованих підтекстів. Останнім часом команда Клоппа виграла Лігу чемпіонів і грала в фіналі ЛЧ, також вона стала чемпіоном АПЛ, набравши 99 очок і маючи величезний відрив від манкуніанців. Якщо запитати шанувальників МЮ, то непросто буде згадати, коли їхні улюбленці вигравали золото АПЛ. Я допоможу згадати! Це було в сезоні 2012/2013, вісім років тому. Ви думаєте, що такий іменитий клуб так просто це залишить? Ні в якому разі! Манкуніанці в фіналі Ліги Європи і постараються її виграти. МЮ весь сезон конкурував з «Ман Сіті», який став чемпіоном АПЛ якраз після того, як команда Сульшера поступилася «Лестеру» (1:2).

«Лисиці» повернулися на третє місце в чемпіонаті Англії. Правда, в цьому матчі Сульшер поберіг велику групу основи. Для чого? Саме для матчу з «мерсисайдцями» для того, щоб позбавити їх можливості грати в Лізі чемпіонів наступного сезону! МЮ зробить все можливе, щоб в особистій зустрічі виграти у «мерсисайдців» і не пустити їх в заповітну четвірку. У «Ліверпуля», який набрав 57 балів, після матчу з МЮ значно легше календар, ніж у конкурентів. Але у «Лестера» вже 66 очок, а «Челсі» має 64 бали. «Вест Хем» нашого Андрія Ярмоленка набрав 58 балів і теж хоче бачити себе в квартеті кращих. Як вам така інтрига? Просто шикарно!

Але МЮ в даній ситуації постарається використовувати основну проблему «Ліверпуля» - це центр оборони, де зараз немає травмованого Ван Дейка. Надійності в обороні «мерсисайдців» немає. Так, вони вже два місяці в АПЛ не програють і в строю вся група атаки. Але їхній суперник МЮ до цього програвав в чемпіонаті Англії ще в січні «Шеффілд Юнайтед» (1:2). Для «Ліверпуля» нічия була б непоганим результатом, але МЮ дуже злий на них і очки дарувати не збирається. Хочеться поділитися з вами тими нюансами, про які зазвичай не пишуть. Про це знають тільки гравці, тренери та клуби. Отримавши цю інформацію, ви будете краще орієнтуватися в ситуації. Чому Сульшер не поставив основу грати з «Лестером» і чому він їх готує на гру з «Ліверпулем». Напевно, це глибоко пов'язане з тим, про що я розповів», - сказав Грозний.

Матч «Ман Юнайтед» - «Ліверпуль» відбудеться 13-го травня. Початок зустрічі о 22:15.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Грозный так навязчиво подводит нас к мысли, что МЮ,как минимум не проиграет, а выиграть может запросто - мотивации да и возможностей больше. Но,как всегда, наш "специалист" облажался - Ливерпуль "под орех" разделал МЮ...
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил