Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 травня 2021, 19:38
539
0

Гід по ставках. Поради досвідчених гравців з розміщення експрес-ставки

Як ставити і не програвати все

| Оновлено 17 травня 2021, 19:38
539
0
Гід по ставках. Поради досвідчених гравців з розміщення експрес-ставки
Getty Images/Global Images Ukraine

Всі спортивні ставки можна розділити на 2 основних види, за кількістю подій, на результат яких полягає парі. У випадку з "ордінарами" гравець "сперечається" з букмекером із приводу 1 конкретної події. При "експресах" таких подій декілька, і перемога буде тільки тоді, коли все завершиться так, як прогнозував автор парі. Зате і виграш більше, адже підсумковий коефіцієнт з'являється через множення всіх окремих котирувань. Звичайно, вибудувати правильну мульти-ставку складно. Але експерти зробили декілька цікавих порад. Їм не потрібно, звичайно ж, сліпо слідувати. Але з ними цікаво ознайомитися і "пропустити" через свій "внутрішній" аналіз.

Ризикувати можна не більше, ніж 1/10 своїх коштів

"Банк" - одне з ключових понять в сфері беттінгу. І навіть хороші аналітики розоряються, якщо не вміють правильно розподіляти ризики. Особливо при експресах, що за замовчуванням вимагають збігу більшої кількості успішних результатів. І тому більш ризиковані. Так що більше 10% від доступних засобів краще не використовувати.

Не варто надмірно спокушатися низькими коефіцієнтами

Є таке поняття, як "сміттєві" ставки - нижче 1,25-1,3. Тобто такі, що стосуються найбільш вірогідних наслідків, типу перемоги "Манчестер Сіті" над "Шеффілд Юнайтед". Такі приносять дохід тільки при розміщенні великих сум в "ординарах". Часто ними поповнюють лінію "експреса". І будь-хто може назвати випадок, коли саме найбільший "вірняк" і не заходив. Фахівці вважають, що, крім цього, надмірно низькі коефіцієнти знижують, і істотно, ймовірність прибуткової гри.

Експрес краще не робити занадто великим

Ставити 2-3 події не завжди цікаво. Досвідчені гравці говорять, що найчастіше використовують мульти-ставку на 5, а то і на 4 підсумки. Це хороше поєднання, коли вже підсумковий коефіцієнт вже привабливий, а ризик все ще регульований. Але з кожним наступним елементом він буде рости. Так, в новинах кожен місяць наводять приклади, коли заходило парі з десятками складових. Але на 1 подібний успіх - сотні невдач. І маса таких, коли все псував 1 невдалий прогноз...

Якщо робите кілька "експресів", міняйте хоча б частково список подій

Ніхто не забороняє використовувати 1 варіант ставки в різних "ланцюжках". І є спокуса додати в кілька своїх одну і ту ж розв'язку, в якій гравець не сумнівається. Але завжди є в наявності фактор помилки, фактор невизначеності. Так що дуже вже повторюватися досвідчені гравці не люблять.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто може очолити чоловічу збірну України з біатлону
Біатлон | 28 березня 2024, 20:43 4
Стало відомо, хто може очолити чоловічу збірну України з біатлону

Микола Зоц працюватиме з жіночою та чоловічою командами

Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ
Футбол | 29 березня 2024, 11:38 10
Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ

Контракт з італійцем закінчується і не буде продовжений

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.