Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 травня 2021, 17:25
12472
12

АХМЕТОВ: «Бажаю Суркісу, щоб Динамо програло наступний чемпіонат»

Президент «Шахтаря» розповів про дзвінок президенту «біло-синіх»

| Оновлено 12 травня 2021, 17:25
12472
12
АХМЕТОВ: «Бажаю Суркісу, щоб Динамо програло наступний чемпіонат»
ФК Динамо. Ігор Суркіс і Рінат Ахметов

Президент донецького «Шахтаря» Рінат Ахметов висловився про боротьбу з київським «Динамо».

– Для національного чемпіонату дуже здорово, що у них чемпіонські амбіції. Якщо у них срібло, вони засмучені. Рік, два, три, п'ять - неважливо, вони засмучені, вони незадоволені цим. Вони завжди перед собою ставлять тільки чемпіонські амбіції. Точно так само і ми. І не встиг матч закінчитися, а я подзвонив, привітав.

– Що ви побажали Ігорю Суркісу?
– Що я можу йому побажати? Я йому можу побажати, щоб наступний чемпіонат вони програли, а ми виграли. Що я можу побажати? Так само він мені бажає. Це ж я жартую, звичайно. Ми повинні все зробити для того, щоб... Я собі побажав - все зробити для того, щоб в наступному році брати мене вітали з чемпіонством. Але за цим стоїть величезна праця. Це нелегко і непросто. Ми будемо боротися. Від боротьби ми не відмовимося. Від цієї праці ми не відмовимося. У нас дуже сильна команда, я маю на увазі весь клуб. Дуже професійний, дуже ефективний, дуже сильний, на чолі з Сергієм Палкіним, тому їм - величезне дякую. Упевнений, у нас дуже хороший, амбітний клуб. Тому вболівальникам переживати не потрібно. І найголовніше: все, що ми робимо, ми робимо для них. Тому що я вважаю, що наші вболівальники - найкращі. І тисячу вибачень за такий сезон, тисячу вибачень за те, що ми доставили, можливо, якісь неприємні хвилини, але без поразок не буває перемог.

Читайте також: Рінат АХМЕТОВ: «Повернення Коломойського в футбол? Було б добре»

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд
Футбол | 18 квітня 2024, 01:40 5
Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу-відповіді головного єврокубка

Манчестер Сіті – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Футбол | 17 квітня 2024, 20:00 16
Манчестер Сіті – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи є межа в ажіотажу навколо цього протистояння?

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
enjoypitor
значит победит Динамо))
linesman
Ми, ми і ще раз ми. Типові радянські гасла. Немає щоб побажати своєму клубу перемоги, він бажає поразки супернику, і це з ідіотською посмішкою. Ну це просто синдром даунєцизму, і ніяка вакцина таким істотам не допоможе.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Fangold
Бажаю Ахметову щоб в нього відібрали канали Україна, Україна24, Наш
BaZia
Как по мне то для Де Дзерби это будет вызов в том плане что ему для начала нужно перетрясти всех игроков Шахтера на профпригодность, многим уже давно пора сказать досвиданья.
Позиция вратаря ясна.
С защитой более менее тоже всё понятно.
А дальше начинается тихий ужас. Из тех игроков на которых делался знаменитый пента-акцент игроками основы можно считать Соломона, Тете, Патрика, Степаненко (Майкон, Дентиньо, Маркос Антонио как по мне игроки ротации, хотя при новом тренере может что то произойдёт в их светлых головах). И это на фоне ушедшего Тайсона, возрастного Марлоса, который попросту уже не вывозит.
Центр форвард - его просто нет, возрастной сломаный Мораеш и Фернандо которому дадут шанс, но по моему очевидно что не такого бомбардира хотели б оранжево-чёрные.
Всё говорит о том что скамейка у горняков для ротации скудненькая, на фоне того что по сути то и основу набрать особо не с кого.
Это должен быть блицкриг для завоевания чемпионства в новом сезоне, потому как необходимо подписать 4-5 как минимум новых и сильных игроков, а ещё построить команду заново. И помним что Шахтёру нужно будет проходить квалификацию в 3му и 4м квалифайраундах ЛЧ.
Удачи кротам в новом сезоне в построении боеспособной команды, но не в матчах с ДК
ENJOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SEMIRAMID
Есть такая украинская поговорка:" Дурень думкою .багатie"! Этой рыжей мрази можно лишь одно пожелать: побыстрей в тюрьму на нары! Там его место!
lenares85
Он ему желает не взорватся ( от счастья конечно)
avtv5555
Согласен с Ахметовым, но с одной поправкой пусть Динамо проиграет в четвертьфинале ЛЧ, но возьмет чемпионат и кубок Украины.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
A0Va
Это они и раньше желали. Но теперь то другая фишка. Ахметов поддерживает противников ОПЗЖ из ОппоБлока, если кому то эта тема далека. Это же теперь разные силы. ОПЗЖ в Раде , а ОБ пролетел как фанера. Так что тут пожелания двойные.