Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 травня 2021, 22:48
971
1

Челсі - Арсенал. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий спеціаліст поділився очікуваннями від гри АПЛ

| Оновлено 12 травня 2021, 22:48
971
1
Челсі - Арсенал. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 36-го туру Прем'єр-ліги Англії «Челсі» - «Арсенал».

«Аристократи» з приходом в команду німецького фахівця Томаса Тухеля нагадують машину, що штампує перемоги у всіх турнірах. Вибивши «Реал» з Ліги чемпіонів, лондонці потім обіграли на виїзді «Ман Сіті» Гвардіоли (1:2). Це не проблеми «Челсі», що Пеп не поставив в старті цілу групу основних гравців.

Зараз у «Челсі» лондонське протистояння з «канонірами», які не зуміли пробитися до фіналу Ліги Європи, поступившись своїм місцем «Вільярреалу». А якщо до цього додати 9-е місце «Арсеналу» в АПЛ, то не потрібно бути оракулом, щоб передбачити заміну Артети на іншого тренера, який зможе дати значно кращий результат. А в наступному матчі «каноніри» потрапляють під танк з назвою «Челсі», який планує зайняти третє місце в АПЛ.

Не вірю, що заради Кубка Тухель пожертвує матчем АПЛ. Найімовірніше, він проведе невелику ротацію, але жодним чином це не позначиться на організації гри і результаті. У Тухеля попереду п'ять матчів, і він на них дивиться, як на п'ять фіналів, як кожен амбітний тренер. Після «Арсеналу» на «аристократів» чекає фінал Кубка з «Лестером», потім з «лисицями» матч АПЛ і заключний поєдинок чемпіонату Англії з «Астон Віллою». А потім на команду Тухеля чекає вишенька на торті у вигляді фіналу Ліги чемпіонів з «Ман Сіті». Отримуйте задоволення від футболу», - сказав Грозний.

Матч «Челсі» - «Арсенал» відбудеться 12-го травня. Початок зустрічі о 22:15.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Work W1901
це АНАЛІЗ, а не прогноз