Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2706
8

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Перенесений матч 34-го туру АПЛ

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 13 травня, відбудеться перенесений матч 34 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» на домашньому стадіоні «Олд Траффорд» прийматиме «Ліверпуль». Стартовий свисток зустрічі пролунає о 22:15 за київським часом.

Чемпіонський титул достроково виграв «Манчестер Сіті», так що «Юнайтед» веде боротьбу за срібні медалі. За 35 зіграних поєдинків команда Уле Гуннара Сульшера набрала 70 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці, випереджаючи «Лестер», який йде третім, на чотири бали. Так що в чемпіонаті для забезпечення срібла достатньо набрати три очки в останніх трьох матчах.

Ще одним важливим завданням для «Манчестер Юнайтед» буде виграти Лігу Європи. Команда дійшла до фіналу і зіграє 26 травня за трофей з іспанським «Вільярреалом». Якщо обидва завдання вдасться виконати, то для «червоних дияволів» сезон вийде досить успішним.

Чого не скажеш про «Ліверпуль», який про Лігу чемпіонів на найближчий рік вже може забути, а при невдалому збігу обставин може і зовсім залишитися без єврокубків. За 34 матчі команда Юргена Клоппа набрала 57 балів і випереджає «Евертон», який розташовується на восьмій сходинці, всього лише на два очки.

Так що більше мотивованими будуть все ж гості, адже вони вже може і не мають права на помилку, проте «Манчестер Юнайтед» теж буде грати на перемогу. На користь підопічних Клоппа говорить той факт, що у «Манчестер Юнайтед» був всього день для відпочинку після матчу з «Лестером» (1:2). Втім, майбутній матч цілком може завершитися нічиєю, явного фаворита немає.

Орієнтовні склади

«Манчестер Юнайтед»: Хендерсон – Ван-Біссака, Шоу, Лінделеф, Байї, Мактоміней, Фред, Бруну Фернандеш, Грінвуд, Погба, Решфорд.

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Кабак, Фабіньо, Александр-Арнольд, Алькантара, Вейналдум, Окслейд-Чемберлейн, Салах, Мане, Фірміно.

 
  • 3.26
  • 3.84
  • 2.22
Зробити ставку
 
  • 3.25
  • 3.85
  • 2.25
Зробити ставку
 
  • 3.23
  • 3.86
  • 2.24
Зробити ставку

13 травня, четвер

«Манчестер Юнайтед» – «Ліверпуль»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
Юнайтед сейчас очень силен. И то что с лисами играли резервисты говорит о том, что для них дерби прежде всего. Тем будет интересней. Скорее всего ничья. И Ливерпулю ой как не просто будет пробиться в лигу европы.
88serhiiO
Четвертий матч за тиждень для Юнайтед
Oliynuk_sport
Цікаве і запекле протистояння, прогноз 1:2.
bzzzzz
У Лестера вопще впереди Челси и Тотенхем. Очень вероятно что потеряют с ними очки.
bzzzzz
ну кто это пишет... что значет Ливерпуль УЖЕ может забыть о ЛЧ. У них на два матча меньше чем у Лестера. Если обыграют МЮ, то как не странно могут обойти в итоге Лестер.
У МЮ же прошлый матч играл полностью второй состав со старта. Поэтому пологаться на усталость особо не приходится.
Но я честно не верю в поюбеду Ливерпуля. МЮ для них очень неудобный соперник в последние годы. Особенно учитывая текущие формы команд.