Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 13 травня 2021, 11:43
1729
0

Аталанта - Беневенто. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Бергамаскам необхідні три очки у гонитві за другою підсумковою позицією

| Оновлено 13 травня 2021, 11:43
1729
0
Аталанта - Беневенто. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 12 травня, у Бергамо на полі стадіону «Атлети Адзуррі д'Італія» відбудеться матч 36 туру чемпіонату Італії, у якому «Аталанта» прийме «Беневенто».

«Аталанта»

Команда Джан П'єро Гасперіні наразі у таблиці Серії А займає 3 місце. На одну сходинку вниз її напередодні, 11 травня, потіснив «Наполі», який розгромив вдома «Удінезе» (5:1). Правда, відтепер у неаполітанців на один матч більше, ніж у «богині». Бергамаски мають у своєму активі 72 пункти, провівши 35 зустрічей (21 перемога, 9 нічиїх, 5 поразок).

Зараз у «Аталанти» є активна вже 9-матчева серія ігор без поразок. Програвши 8 березня у Мілані «Інтеру» (0:1), хлопці Гасперіні з тієї пори видали 7 перемог при двох нічиїх. У крайньому на сьогодні поєдинку вони 9 травня на виїзді розгромили «Парму» - 5:2.

За показниками на своєму полі «Аталанта» нині у чемпіонаті Італії шоста. У 17 домашніх поєдинках сезону вона набрала 36 очок, здобувши 11 перемог при трьох нічиїх та трьох невдачах. В останнє на своєму полі команда програла 31 січня, поступившись 1:3 «Лаціо». Після тієї осічки «богиня» вдома виключно перемагає ось вже у семи матчах поспіль.

«Беневенто»

Підопічні Філіппо Індзагі у гості до «Аталанти» відправляться у статусі 18 команди турнірної таблиці чемпіонату Італії. У 35 проведених поєдинках вони набрали 31 очко. «Багаж» команди сформували 7 перемог та 10 нічиїх, у пасиві ж значиться 18 поразок. В крайньому поєдинку сезону «відьми» на своєму полі програли «Кальярі» (1:3).

У таблиці Серії за досягненнями на виїзді «Беневенто» займає 10 позицію. У 17 гостьових поєдинках команда набрала 19 очок, здобувши п'ять перемог при 4 нічиїх та 8 поразках. На сьогодні у п'яти останніх поєдинках поза домом хлопці Філіппо Індзаггі мають одну перемогу, 2 нічиїх та 2 поразки.

В цілому ж, у «Беневенто» продовжується серія зустрічей без перемог, яка налічує вже 7 поєдинків. Після виграшу 1:0 в Турині у «Ювентуса» (21 березня) команда двічі зіграла внічию та зазнала 5 поразок у шести останніх зустрічах.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою у Серії А три матчі. У них незмінно перемагала «Аталанта», яка відзначилася при цьому вісьмома голами при одному пропущеному.

Зустріч суперників у першому колі поточного кампанії, яка відбулася у Беневенто 9 січня цього року, завершилася великою перемогою «Аталанти» - 4:1.

Орієнтовні склади:

«Аталанта»: Голліні, Джімсіті, Ромеро, Паломіно, Хатебур, Де Рон, Фройлер, Госенс, Маліновський, Пессіна, Муріель.

«Беневенто»: Монтіпо, Барба, Глік, Туя, Депаолі, Іоніта, Віола, Хетемай, Інсіньє, Капрарі, Лападула.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.17 по лінії Parimatch.

12 травня, середа

«Аталанта» - «Беневенто»
Бергамо. Стадіон «Атлети Адзуррі д'Італія». Початок - о 21:45
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

 
  • 1.17
  • 8.30
  • 17.0
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.