Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 травня 2021, 21:41
622
1

Інтер – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чемпіонське турне продовжиться матчем проти непростого суперника

| Оновлено 12 травня 2021, 21:41
622
1
Інтер – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У рамках 36-го туру італійської Серії А міланський «Інтер» буде на своєму полі приймати римську «Рому», уже не маючи безпосередньої зацікавленості в завоюванні перемоги над столичним колективом із точки зору свого положення в турнірній таблиці.

«Інтер»

Усе, що хотів довести своїм шанувальникам і недоброзичливцям у цьому сезоні колектив Антоніо Конте, він уже довів, достроково завоювавши звання чемпіона Італії, і тепер залишок сезону для «змій» виглядає винятковою формальністю, адже вони більше не ведуть боротьбу за жоден трофей. І тим не менш, «нерадзуррі» продовжують перемагати. Зокрема, в останніх трьох матчах ними були обіграні представники середньої і нижньої частин турнірної таблиці.

Чи є у «Інтера» мотивація грати в повну силу від матчу до матчу? Швидше за все, якби не страх зайвий раз заплямувати ім'я клубу, то підопічні Конте могли б собі дозволити десь дати слабину. Однак, в умовах, коли в двох із трьох останніх матчів у сезоні у тебе в календарі стоять такі імениті команди, як «Рома» і туринський «Ювентус», розслаблятися не доводиться. Як-не-як, а чемпіонське звання в Італії потрібно підтверджувати від туру до туру, а не як це вдавалося тим же «зебрам» за ходом поточного сезону.

«Рома»

Порівняно нещодавно у Паулу Фонсеки почався, напевно, один з найромантичніших періодів у його відносинах із римським колективом – момент розставання, про який було оголошено незадовго до сенсаційного призначення Жозе Моуріньо в якості наступного наставника «вовків». Так чи інакше, але певна спадковість у португальських футбольних традиціях точно присутня, тому вдарити обличчям у бруд безпосередньо перед вступом на посаду свого більш досвідченого співвітчизника екс-наставник донецького «Шахтаря» просто не має права.

Біда полягає в тому, що, як здається з першого погляду на турнірну таблицю, у «джаллороссі» практично не залишилося шансів потрапити навіть до Ліги Європи УЄФА на наступний сезон, а ось втратити своє потенційне місце в кваліфікації до новоствореної Ліги Конференцій «Рома» може навіть дуже легко, якщо ймовірний майбутній головний тренер усе того ж «Шахтаря» Роберто де Дзербі, разом зі своїм «Сассуоло», зробить ще один переможний ривок, а римляни поступляться в одному зі своїх трьох непростих матчів до кінця сезону. Окрім «Інтера», «вовки» мають зіграти дербі проти «Лаціо», а також гостьову гру проти «Спеції».

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Роми», і завершилася нічиєю з рахунком 2:2.

«Інтер» на своєму полі в рамках національної першості не програє ось уже майже вісім місяців, ще на початку футбольного року в дербі поступившись «Мілану» (1:2).

«Рома» не може перемогти вже в чотирьох гостьових поєдинках поспіль, пропускаючи при цьому не менше двох м'ячів у кожній грі.

Орієнтовні склади

«Інтер»: Ханданович – Д'Амброзіо, де Врей, Шкрініар – Янг, Еріксен, Брозовіч, Барелла, Хакимі – Мартінес, Лукаку.

«Рома»: Фузато – Рейнолдс, Манчіні, Кумбулла, Карсдорп – Крістанте, Вільяр – Мхітарян, Пеллегріні, Педро – Джеко.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що колектив Антоніо Конте точно не захоче завершувати сезон із перерваною домашньою переможною серією, тому доб'ється успіху, але при цьому може пропустити від суперників. За таких умов, ставка «Інтер Мілан не програє і ТБ 2.5» за 1,91 від Favbet виглядає дуже непоганою пропозицією.

12 травня, середа

Інтер – Рома
Мілан. «Джузеппе Меацца». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 3:2
 
  • 1.65
  • 4.20
  • 4.75
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Тарас Пипко
"...один з найромантичніших періодів у його відносинах із римським колективом – момент розставання..."
Після цієї фрази дуже захотілось щоб, нарешті, стосунки між Віктором Леоненко і футболом побили всі рекорди романтики.