Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 травня 2021, 21:35
5892
0

ВІДЕО. Динамо готується до фіналу Кубка України із Зорею

Київська команда провела тренування на своїй базі

| Оновлено 11 травня 2021, 21:35
5892
0
ВІДЕО. Динамо готується до фіналу Кубка України із Зорею
ФК Динамо Київ

Київське «Динамо» готується до останнього матчу сезону, поєдинку за Кубок України, який відбудеться у найближчий четвер у Тернополі.

Минулої неділі завершився чемпіонат України, цей золотий сезон на внутрішній арені увінчала перемога над «Колосом» з рахунком 3:0. Тепер на черзі поєдинок за третій трофей — національний Кубок (команда Мірчі Луческу є також володарем Суперкубка України, матч за який проводився на початку нинішнього сезону). «Золотий требл» — це те, до чого прагне «Динамо» у перший же сезон під керівництвом Мірчі Луческу.

Тому, незважаючи на дострокове завоювання чемпіонського титулу, розслаблятися гравці не можуть до останнього матчу, а тренерський штаб тримає команду в ігровому тонусі. Вже на наступний день, після гри в Ковалівці, динамівці провели ранкове тренування на базі. Також день був присвячений відновленню, яке, в першу чергу, було необхідно гравцям, які брали участь у грі з «Колосом».

У вівторок команда зібралася на базі в Конча-Заспі традиційно близько полудня, а після обіду приступила до основної роботи - спершу до тривалого теоретичного заняття, а потім і тренуванні на полі.

Усі гравці випромінювали позитив, але при цьому були максимально сконцентровані на роботі. Після розминки і квадратів команда приступила до тактичних вправ з м'ячами.

Це важливий день у підготовці команди до фінального двобою, так як вже у середу «біло-сині» відправляться до Тернополя. А перед цим вранці проведуть ще одне заняття і теоретичну установку.

В аеропорт динамівці вирушать після обіду, потім вилетять до Львова, а звідти вже на клубному автобусі буде добиратися до Тернополя.

Фінальний матч сезону, матч за трофей відбудеться у четвер о 19:00. Суперником «Динамо» в цьому поєдинку буде «Зоря».

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.