Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 травня 2021, 15:05
3631
19

ОФІЦІЙНО. Львів продовжив контракт з головним тренером на 3 роки

Хтось сумнівався в цьому після весняної частини сезону?

| Оновлено 11 травня 2021, 15:05
3631
19
ОФІЦІЙНО. Львів продовжив контракт з головним тренером на 3 роки
ФК Львів. Анатолій Безсмертний

У понеділок, 10 травня, відбулася зустріч між президентом професійного футбольного клубу «Львів» Богданом Копитком та головним тренером команди Анатолієм Безсмертним
 
За підсумками зустрічі сторони домовилися продовжити контракт ще на 3 роки. 
 
Варто нагадати, що саме з чинним головним тренером у сезоні, що минув, «синьо-золоті леви» здобули найбільш вдалі результати. Команда вийшла з останньої сходинки та у підсумку посіла 8 позицію у турнірній таблиці чемпіонату. 
 
«Містяни» завершували сезон з шестиматчевою безпрограшною домашньою серією (4 перемоги, 2 нічиї), перегравши в тому числі і донецький «Шахтар» (3:2). 

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PFCLviv
Цікавий факт прочитав про Анатолія. Він колись грав за Галичину (Дрогобич).
Такшо Толянчика Галичина не відпускає... Тепер він тренер головної команди Галичини ПФК Львів !!! Удачі тренеру!
PFCLviv
Хочу відзначити керівництво ПФК Львів! М О Л О Д Ц І !!!
Будете супер молодці, коли підсилите ще команду! Вперед до перемог!!!
Тільки Львів !!!
PFCLviv
Дуже правильне рішення! Ще підсилити команду і будемо шарашити!
funcat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PFCLviv
У неділю, 9 травня, відбувся заключний матч професійного футбольного клубу «Львів» у чемпіонаті Favbet ліги сезону 2020/21. Одразу після зустрічі з «Олімпіком» (1:1) «синьо-золоті леви» також організували теплі посиденьки з нагоди завершення чемпіонату.
Урочистості колективу «Львова» відбулися у приміщенні ресторану «Арени Львів». Футболісти, тренерський штаб та клубний персонал – усі разом зі своїми близькими гарно провели час у неформальній атмосфері. Під час командних урочистостей усі спільно, не приховуючи емоцій, переглянули ролик з голами сезону, що минув, та найбільш пам‘ятними враженнями. Загалом, захід відбувся у насправді родинному настрої.
Тепер на «городян» очікує заслужена відпустка. Відпочивати львів‘яни будуть до середини червня. Точну дату повернення до роботи буде повідомлено опісля оголошення остаточних термінів старту нового сезону УПЛ.
Наразі ж ПФК «Львів» дякує усім своїм прихильникам за те, що були з нами протягом такого насиченого сезону. Вистачало як високих злетів, так і гучних падінь. У наступному сезоні, впевнені, разом досягнемо більшого. До нових зустрічей!
Інформаційна служба ПФК «Львів»
PFCLviv
У понеділок, 10 травня, відбулася зустріч між президентом професійного футбольного клубу «Львів» Богданом Копитком та головним тренером команди Анатолієм Безсмертним. Головною метою спілкування стало узгодження деталей нової угоди із наставником.
За підсумками зустрічі сторони домовилися продовжити контракт ще на 3 роки. Саме Анатолій Безсмертний, зі слів президента клубу, та людина, з якою «Львів» повинен рости та розвиватися у подальшому.
Варто нагадати, що саме з чинним головним тренером у сезоні, що минув, «синьо-золоті леви» здобули найбільш вдалі результати. Команда вийшла з останньої сходинки та у підсумку посіла 8 позицію у турнірній таблиці чемпіонату. «Городяни» завершували сезон з шестиматчевою безпрограшною домашньою серією (4 перемоги, 2 нічиї), а така звитяга, як у матчі з донецьким «Шахтарем» (3:2), безперечно, запам’ятається надовго.
Інформаційна служба ПФК «Львів»
PFCLviv
Бажаю нашому тренеру Анатолій Безсмертному удачі, здоров'я та успіхів! Бажаю вивести Львів у єврокубки і там робити двіж та сенсації!
Тільки Львів!
olex.mykhailov
Правильне рішення!
PFCLviv
https://www.youtube.com/watch?v=jfy1KyzRfbQ
Наші голи - спільна заслуга! Дякуємо вболівальникам за підтримку!
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил