Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 травня 2021, 05:29
3221
1

Фран СОЛЬ: «Я насолоджувався цікавими тренуваннями Хацкевича»

Іспанський форвард виступає за «Тенерифе», будучи орендованим у «Динамо»

| Оновлено 11 травня 2021, 05:29
3221
1
Фран СОЛЬ: «Я насолоджувався цікавими тренуваннями Хацкевича»
ФК Динамо Київ

Іспанський форвард Фран Соль, який виступає за «Тенерифе» в Сегунді, будучи орендованим у «Динамо», поділився своїм баченням про кадрову ситуацію в київській команді:

«Чому важко форвардам в «Динамо», наприклад, Супрязі? Я не думаю, що в «Динамо» постійні проблеми з нападниками. Наприклад, Бєсєдін. Він повернувся і почав відразу забивати. Що стосується мене, то я не вважаю, що були проблеми в «Динамо». Скажу відверто, я робив все, що було в моїх силах, щоб грати, але так склалися обставини. Травма плеча, потім прийшов новий тренер, і я не був в змозі показати свої найкращі якості. Коли прийшов Мірча Луческу, я був не в найкращому стані. Моя впевненість була на досить низькому рівні. Адже надто багато часу я провів без ігрової практики. Я пробував зарекомендувати себе, змінити ситуацію, але це не спрацювало.

У «Динамо» великий вибір гравців на мою позицію. Бєсєдін, Супряга, Родрігес, Вербич – всі вони можуть зіграти на позиції дев'ятки, причому кожен має різні характеристики.

Методи Михайличенка і Хацкевича? У кожного тренера свій підхід до справи, і їх методики дають певний ефект. Я б не брав до уваги національність тренера або чемпіонат, де він працює. Ось, наприклад, Хацкевич. Чесно скажу, що насолоджувався його тренуваннями, заняття були дійсно цікавими. Вважаю, що він хороший тренер і дуже сильний психолог. Як команда відновлювалася, наприклад. Його підхід – один з найкращих, що я бачив в своїй кар'єрі.

У «Динамо» дуже сильна молодь? Зараз я роблю такі висновки, що український народ в цілому генетично дуже схильний до спорту. Я зрозумів це, коли подивився на молодих гравців, або навіть на юнаків. Майже всі мають дуже низький відсоток жиру, хорошу швидкість, фізично сильні і, до того ж, не обділені високими футбольними здібностями. В Іспанії такого немає, ви цього не побачите. Молодь «Динамо» має величезний потенціал. Однак є одне але. Футбол – це не тільки фізика. Потрібно мати досвід, тактичну грамотність, професіоналізм і менталітет переможця. Над цими речами потрібно чимало працювати».

Фран СОЛЬ: «Це чемпіонство Динамо теж частково моє»

Джерело Sportarena
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 8
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

Скаути Ювентуса переглядатимуть гравця Шахтаря. І мова не про Судакова
Футбол | 19 березня 2024, 12:05 3
Скаути Ювентуса переглядатимуть гравця Шахтаря. І мова не про Судакова

Представники туринців можуть відвідати фінальний поєдинок плей-оф Євро заради Сікана

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
эстет, б*я