Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 12 травня 2021, 20:22
2069
1

Атлетіко - Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Все в руках «матрацників»

| Оновлено 12 травня 2021, 20:22
2069
1
Атлетіко - Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/atleti

У середу, 12-го травня, в Мадриді на стадіоні «Ванда Метрополітано» в рамках матчу 36-го туру чемпіонату Іспанії місцевий «Атлетіко» прийме «Реал Сосьєдад» з Сан-Себастьяна. Стартовий свисток арбітра Гільєрмо Куадра Фернандеса прозвучить о 23:00 за київським часом.

«Атлетіко»

Зараз доля чемпіонського титулу в руках «матрацників». Завдяки нічиїй в минулому турі з «Барселоною» мадридці знаходяться на поул-позишн. На руку зіграли і конкуренти «Атлетіко» - «Реал» і «Севілья» розписали мирову. Тепер в активі команди Дієго Сімеоне 77 очок і перше місце в турнірній таблиці. Вона лише на два пункти випереджає «Реал» і «Барселону», а також на шість балів «Севілью». Таким чином, в разі трьох перемог в останніх трьох матчах футболісти «Атлетіко» піднімуть над головою чемпіонський титул. Крім «Сосьєдаду» суперниками «матрацників» будуть «Осасуна» і «Вальядолід». Здається, що ці команди цілком навіть під силу мадридцям.

Ще кілька місяців тому «Атлетіко» був явним лідером і випереджав суперників більш, ніж на десять очок, а зараз вже боротьба за титул відновилася. Останнім часом команда грає вкрай нестабільно. Тому підтвердження поразки від «Севільї» і «Атлетіка», а також нічиї з «Хетафе» і «Бетісом». З Ліги чемпіонів підопічні Сімеоне вилетіли на стадії 1/8 фіналу, поступившись фіналісту турніру лондонському «Челсі».

Звичайно, «Атлетіко» є явним фаворитом цього матчу. «Матрацники» повинні перемагати і на крок наближатися до чемпіонського титулу, проте «Реал Сосьєдад» в цьому сезоні виглядає дуже добре і може «поставити підніжку» команді зі столиці Іспанії.

«Реал Сосьєдад»

«Біло-блакитні» в останніх чотирьох матчах здобули три перемоги і знаходяться в хорошій формі. «Сосьєдад» переграв «Сельту», «Ейбар» і «Ельче», але поступився «Уесці». У турнірній таблиці іспанської Прімери команда з Сан-Себастьяна розташувалася на п'ятому місці. В її активі 56 очок. Підопічні Іманоля Альгуасіля вже не зможуть поборотися за четвірку найсильніших, проте мають намір зберегти п'яту позицію, щоб виступити в наступному сезоні Ліги Європи. Зараз вони випереджають на чотири очки «Вільярреал» і на п'ять пунктів «Бетіс». Так що оступатися також не можна, адже суперники наступають.

З великою часткою ймовірності поєдинок проти «Атлетіко» пропустять відразу шість гравців «Реала Сосьєдад», які знаходяться на лікарняному. Це Урко Гонсалес, Мікель Меріно, Айхен Муньос, Хон Пачеко, Лука Сангальі і Карлос Фернандес.

Історія зустрічей

«Атлетіко» має відчутну перевагу в особистих матчах. «Матрацники» здобули 77 перемог в 159 матчах. Ще 47 вікторій на рахунку «Сосьєдаду» і 35 нічийних результатів.

У матчі першого кола «Атлетіко» на виїзді впевнено переграв «Реал Сосьєдад» завдяки голам Маріо Ермосо і Маркоса Льоренте.

Орієнтовні склади:

«Атлетіко»: Облак, Коке, Ермосо, Феліпе, Савич, Тріпп'єр, Льоренте, Сауль, Карраско, Корреа, Суарес.

«Реал Сосьєдад»: Реміро, Горосабель, Елустондо, Ле Норман, Монреаль, Гевара, Гурідо, Оярсабаль, Сільва, Янузай, Ісак.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.63 по лінії Parimatch.

12 травня, середа

«Атлетіко» – «Реал Сосьєдад»
Мадрид. Стадіон «Ванда Метрополітано». 23:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:0
 
  • 1,63
  • 3,90
  • 6,00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МИХАЙЛЕНКО: «Ніколи у юнацьких збірних не було стільки легіонерів»
Футбол | 26 квітня 2024, 00:55 1
МИХАЙЛЕНКО: «Ніколи у юнацьких збірних не було стільки легіонерів»

Коуч збірної України U-19 розповів про юних гравців, які виїхали за кордон

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 04:32 0
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nevershot
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил