Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1983
0

Владислав ВАНАТ: «Дебютував за Динамо. Дуже хороший сезон»

Молодому форварду дали дебютувати в першій команді киян

Владислав ВАНАТ: «Дебютував за Динамо. Дуже хороший сезон»
fcdynamo.kiev.ua

Форвард «Динамо» Владислав Ванат, який став найкращим бомбардиром молодіжного чемпіонату України, в останньому турі УПЛ дебютував за основну команду киян.

- Владиславе, вітаємо з дебютним офіційним матчем за основну команду «Динамо»! Те, до чого ти прагнув, збулося... Які зараз емоції?

- Емоції, звичайно, позитивні. І враження яскраві – відразу відчувається інший рівень, і опір на полі з боку суперників набагато сильніший, ніж коли граєш за дубль або U19.

- У тебе було небагато хвилин у грі, проте вони напевно запам'ятаються. Не рахував, скільки разів удалося торкнутися м'яча?

- Не замислювався над цим. Просто хотів максимально допомогти команді, яка і так уже вигравала з рахунком 3:0. Дякувати Богу, усе закінчилося успішно, рахунок зберігся, і мій дебют припав на переможний матч.

- Партнери привітали з дебютом?

- Так, хлопці привітали всією командою, і навіть персонал. Побажали не зупинятися і продовжувати працювати, рухатися в тому ж напрямку.

- Ти знав, що сьогодні вийдеш на поле, коли команда прибула в Ковалівку?

- Заздалегідь не знав, що дебютую. Зрадів, коли потрапив до заявки команди (утретє за сезон). І так вийшло, що дебютував уже в цьому сезоні.

- Напередодні ти забив свій останній гол за молодіжну команду, зберігши свою рекордну статистику – 26 голів у 25 матчах. Чи ставив перед собою мету – гол за матч у середньому?

- Так, ба більше, мені хотілося, саме щоб ігор було навіть менше ніж забитих м'ячів. Так і вийшло, і я радий цьому. Це був дуже хороший сезон.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.