Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 10 травня 2021, 13:38
4074
11

Це росіянка. Відома перша суперниця Костюк в основі турніру в Римі

Раніше Марта не грала з даною опоненткою

| Оновлено 10 травня 2021, 13:38
4074
11
Це росіянка. Відома перша суперниця Костюк в основі турніру в Римі
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Друга ракетка Росії Катерина Александрова стане першою суперницею українки Марти Костюк в основній сітці грунтового турніру WTA 1000 в Римі.
 
Відзначимо, що раніше українка вже подолала сито кваліфікації, на даних змаганнях в столиці Італії вона грає вперше.
 
Раніше Костюк і Александрова між собою не грали. На даний момент Марта виграла 10 з 21 матчу проти тенісисток з Росії. Переможна серія налічує три зустрічі.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sv_2000
Жребий норм.... Александрова играть умеет хорошо, но нестабильна и психована похлеще Марты. В силу своей тонкой душевной организации она может рассыпаться в любой момент, правда, как и Марта тоже. При этом в целом Марта и мощнее и играет разнообразнее. В общем, с большим оптимизмом смотрю на их встречу.
Дальше лучше бы не смотреть.... Но не могу удержаться заглянуть и подальше)))
Если пройдет Александрову (задача, повторюсь, реальная, хоть и сложная) Марта выходит на Брэйди - Шуай. Обе, пока не прославились на грунте, мягко говоря.
Далее, если по рейтингу, то страшная и ужасная Осака.... Вот только я совсем не удивлюсь, если в третьем круге ее не окажется)) Пегула-Касаткина вполне ее могут огорчить во втором. При этом специалистом по грунту кажется только Касаткина, которая пока любимый клиент Марты. Вообще, как по мне идеальным раскладом был бы выход Марты в третьем круге на Осаку.... Хорошо бы сыграть с такой статусной соперницей на ее нелюбимом покрытии...
В общем, шансы Марты аж до четвертьфинала мне видятся совсем не иллюзорными. Хотя, конечно, все мои радужные расклады могут разбиться о суровую действительность сразу в первом круге))))
introvert
Пожалуй, из всех возможных вариантов этот самый лайтовый - в плане перспектив продвижения по сетке. Но Марта все равно остается андердогом.
ОЛЕГ ОЛЕЩЕНКО
Марта! Пожалій маму-тренера і нас українців! Грай у Теніс, ти вмієш! Хай щастить!
Stanislav Matusevych
Цікавий жереб. Тому що вкрай багато буде залежати від психології. Зустрінуться дві атакуючі тенісистки, причому Александрова грає у ще більш активний теніс, ніж Марта. Але на відміну від мордорки, Марта вміє відходити у захист і задовбувати опонентку напівгорками і взагалі сильним обертанням. У Римі таке може спрацювати. А може, й ні, якщо Александрова таки почне влучати своїми гарматами. Спрогнозувати двох тенісисток з нестабільною психікою в очній зустрічі малореально, тому залишається тільки погодитися з буками, які дають приблизну рівність шансів.
Далі сітку через це аналізувати немає сенсу, тому степ бай степ.
Stanislav Matusevych
Зате у коментах знову прокинувся мій улюблений коментатор. Пане Кубік, як там поживає ваш швидкий римський грунт? Невже далі будете біле чорним називати?
Вадім Рубік
Крайнє поганий жребій, якшо Марта далі гратиме в гру Касаткіної з накрученням мячів.. Правда її більше гра нагадала Швьонтек на Ролан Гарос...