Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 травня 2021, 21:08
1320
0

Ювентус – Мілан. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Той, хто програє, практично вибуває з боротьби за Лігу чемпіонів

| Оновлено 09 травня 2021, 21:08
1320
0
Ювентус – Мілан. Прогноз на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

Безумовно центральним поєдинком 35-го туру італійської Серії А буде протистояння між туринським «Ювентусом» і «Міланом», які ведуть активну боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів УЄФА наприкінці поточного сезону.

«Ювентус»

Міланський «Інтер» уже встиг достроково завоювати чемпіонський титул поточного сезону, тому туринський «Ювентус» все ще може відчувати себе найсильнішою командою країни, але за фактом його футболісти були позбавлені цього почесного статусу. Важкий «пандемічний» сезон для «зебр» був ускладнений ще й тим, що на нього припав етап реорганізації команди під керівництвом недосвідченого спеціаліста Андреа Пірло. «Бьянконері» допустили занадто багато помилок і навіть наприкінці сезону продовжують їх здійснювати, що у підсумку приводить команду до того, де вона знаходиться зараз – на четвертій сходинці національної першості.

«Ювентус» пропускає занадто багато «непотрібних» голів, але навіть за таких умов все одно має одну з кращих оборонних ланок у чемпіонаті. Інша справа, що ці 31 результативні удари від суперників стали причиною для 14 втрат очок за вже зіграні 34 матчі – близько 30%. Куди не кинь оком, скрізь можна знайти проблеми у колективу Пірло, але головна біда тут скоріше полягає в тому, що не до кінця зрозуміло, як туринський клуб буде виходити з ситуації, що склалася. А тут ще й ця Суперліга...

«Мілан»

Колектив Стефано Пьолі довгий час йшов у лідерах турнірної таблиці, потім нічим не менший проміжок часу перебував на другій сходинці, але зараз провалився до зони Ліги Європи УЄФА, куди точно не має наміру потрапляти за підсумком найбільш успішного циклу за останні кілька років. Однак, варто відразу зазначити, що три суперники, які залишилися до кінця сезону у «россонері», мало не найбільш комфортні, аніж у всіх задіяних у боротьбі за єврокубки опонентів.

Той-таки «Ювентус» ще має з'їздити в гості до «Сассуоло», а також зустрітися з міланським «Інтером» і зіграти фінал Кубка Італії проти бергамаської «Аталанти». «Торіно», «Кальярі» і та ж «Богиня» у «Мілана» виглядають куди більш прийнятним варіантом. Утім, ніхто не може передбачити, як поведе себе в стресовій ситуації далеко не найстабільніший колектив Пьолі, тому прогнозувати його шанси на потрапляння до головного клубного турніру Старого Світу є невдячним заняттям.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Мілана», і завершилася перемогою «зебр» із рахунком 3:1.

«Ювентус» на своєму полі у 2021 році примудрився поступитися тільки «Беневенто» (0:1), а також зіграв у безгольову нічию проти «Інтера» (0:0), але з подальшим крокуванням сіткою національного Кубка.

«Мілан» у позаминулому турі поступився на виїзді «Лаціо» (0:3), за підсумком чого перервав свою безпрограшну серію за межами «Сан Сіро», яка налічувала шість матчів у всіх турнірах.

Орієнтовні склади

«Ювентус»: Щесни – Сандро, де Лігт, Бонуччі, Даніло – Рабіо, Бентанкур, Куадрадо – Роналду, Мората, Бернардескі.

«Мілан»: Доннарумма – Ернандес, Романьйолі, Томорі, Далот – Кессі, Беннасер – Салемакерс, Чалханоглу, Леау – Ібрагімович.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що туринський клуб зробить більш вагомий акцент на перемогу у цьому поєдинку, проте одного забитого м'яча йому для успіху може не вистачити. За таких умов, ставка «Ювентус заб'є 2 або 3 голи» за 2,14 від Favbet виглядає непоганою пропозицією.

9 травня, неділя

Ювентус – Мілан
Турин. «Альянц Стедіум». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.81
  • 4.04
  • 4.64
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа
Бокс | 18 березня 2024, 11:18 0
Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа

Франсіс упевнений, що міг би провести бій набагато краще

Анчелотті може прийняти рішення, яке переконає Луніна покинути Реал
Футбол | 19 березня 2024, 07:05 10
Анчелотті може прийняти рішення, яке переконає Луніна покинути Реал

Уже найближчим часом зірковий воротар «Реала» Тібо Куртуа повернеться у склад команди

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.