Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 травня 2021, 15:47
1493
0

Парма – Аталанта. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Другий рядок після завершення сезону виглядає не таким вже й недосяжним

| Оновлено 09 травня 2021, 15:47
1493
0
Парма – Аталанта. Прогноз на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У рамках 35-го туру італійської Серії А в гості до «Парми», яка вже остаточно розпрощалася з шансами на виживання в «елітному» дивізіоні, приїде бергамаська «Аталанта», для якої все ще гостро стоїть питання боротьби за призові місця наприкінці сезону.

«Парма»

Своє головне завдання на сезон підопічні Роберто Д'Аверси благополучно провалили. Багатостраждальна «Парма» з таким завзяттям поверталася фактично з небуття до Серії А для того, щоб у підсумку не залишити про себе практично ніяких вагомих згадок, і, у кінцевому підсумку, втратити місце серед найсильніших команд країни.

До кінця сезону «хрестоносці» гратимуть виключно поєдинки в «виставковому» форматі, під час яких особливо не претендуватимуть на жодні досягнення, крім як отримання можливості в черговий раз побалувати своє самолюбство. У цьому контексті найближчі двох зустрічі проти «Аталанти» і римського «Лаціо» точно не потрапляють до розряду тих, де на команду чекатиме припинення невдалої серії.

«Аталанта»

У той самий час, перспективи підопічних Джан П'єро Гасперіні все ще досить туманні. Як не дивно, але «Богиня» може як зайняти другий рядок турнірної таблиці, так і зовсім – залишитися навіть без Ліги Європи УЄФА. Така щільність, із одного боку, дозволяє командам не перейматися з приводу підтримки бойового тонусу, але з іншого – серйозно ускладнюють кінцівку і без того непростого сезону. Тим паче, не варто забувати у цьому контексті, що бергамаски мають ще зіграти матч за Кубок Італії проти туринського «Ювентуса» вже у найближчому майбутньому, який стане додатковим навантаженням у досить щільному календарі.

Однак, як тут не відзначити, що «Аталанту» в 2021 році в рамках Серії А зумів обіграти тільки римський «Лаціо», який, до слова, є одним із переслідувачів команди Гасперіні. На жаль для клубу з Бергамо, матч проти «Сассуоло» в минулому турі завершився нічиєю (1:1), якій миттєво скористався з користю для себе неаполітанський «Наполі». Очевидно, що будь-яка додаткова осічка в іграх проти «Парми», «Беневенто», «Дженоа» і «Мілана» зведе нанівець усі старання «оробічі» під час поточного сезону.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Аталанти», і завершилася перемогою «Богині» з рахунком 3:0.

«Парма» не перемагає вже майже два місяці, а її поточна серія з поразок становить п'ять матчів поспіль. При цьому, «хрестоносці» все одно залишаються досить результативними, лише в попередньому матчі проти «Торіно» перервавши свою серію з 12 матчів із забитими голами.

«Аталанта» не змогла перемогти у двох останніх гостьових поєдинках, та й узагалі, матчі на виїзді команда Гасперіні останнім часом проводить досить посередньо: по дві перемоги, нічиї та поразки за шість попередніх зустрічей.

Орієнтовні склади

«Парма»: Сепе – Гальйоле, Диркс, Алвеш, Лауріно – Грассі, Брунетта, Зом – Жервіньо, Корнеліус, Куцка.

«Аталанта»: Спортьєлло – Джімсіті, Ромеро, Паломіно – Госенс, де Роон, Фройлер, Хатебур – Пессіна, Маліновський – Сапата.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що бергамаски зуміють здобути перемогу в майбутньому поєдинку, але не будуть витрачати зайві сили заради великої кількості забитих м'ячів. За таких умов, ставка «Аталанта заб'є 2 або 3 голи» за 2,04 від Favbet виглядає непоганою пропозицією.

9 травня, неділя

Парма – Аталанта 
Парма. «Енніо Тардіні». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 13.50
  • 7.60
  • 1.23
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.